Рецепт Кіш з капустою фото

Кіш з капустою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Овочі , Капуста , Пісочне тісто
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Випічка , Страви з начинкою , Солоне , Кіш
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Кіш - це блюдо французької кухні, яке представляє з себе відкритий пиріг із заливкою на основі пісочного тіста. Начинка може бути всіляка овочева, рибна або м'ясна.

Опис приготування:

Пропоную приготувати киш з капустою. Пиріг виходить дуже смачним, ніжним і ароматним. Блюдо досить поживна, тому можна подати киш як до чаю, так і в якості перекусу протягом дня. Смачно як в гарячому, так і в охолодженому вигляді. Пригощайтеся!

  • Вершкове масло - 125 грам
  • Борошно - 250 грам
  • Яйце - 4 штуки
  • Капуста - 700 грам
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Сир - 150 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Рослинна олія - 30 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
кіш з капустою - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
кіш з капустою - фото крок 2
Цибуля наріжте кубиками. Капусту дрібно наріжте.
кіш з капустою - фото крок 3
Тушкуємо овочі до готовності на сковороді, додавши сіль за смаком і перець. Даємо начинці охолонути.
кіш з капустою - фото крок 4
Тим часом готуємо тісто. У глибокій мисці з'єднуємо борошно і нарізане невеликими шматочками масло. Перетираємо руками до стану крихти.
кіш з капустою - фото крок 5
Додаємо яйце і щіпку солі.
кіш з капустою - фото крок 6
Замішуємо м'яке тісто.
кіш з капустою - фото крок 7
Розподіляємо його по змащеній маслом формі, формуючи високі бортики руками. Наколюємо тісто виделкою і відправляємо в морозилку на 15 хвилин.
кіш з капустою - фото крок 8
Для заливки з'єднуємо вершки і яйця, що залишилися. Додаємо трохи солі за смаком і тертий сир.
кіш з капустою - фото крок 9
Дістаємо з морозилки форму з тестом і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин. Потім виймаємо і викладаємо капустяну начинку.
кіш з капустою - фото крок 10
Заливаємо зверху все яєчно-вершковою сумішшю і випікаємо при тій же температурі близько 20 хвилин або поки верх не зарум'яниться.
кіш з капустою - фото крок 11
Кіш з капустою готовий. За бажанням прикрашаємо його свіжою зеленню.
кіш з капустою - фото крок 12
Смачного!

Схожі рецепти