Кекси з моркви
(покроковий рецепт з фото)
Чудові морквяні кекси з апельсиновим ароматом. Дуже красиві, прості в приготуванні і неймовірно смачні. Обов'язково приготуйте!
Красиві і смачні кекси до чаю. Підготуйте необхідні компоненти - потріть моркву, зніміть цедру, промийте родзинки і злегка збийте яйця з цукром. Змішайте всі інгредієнти і замісити тісто. Форми для кексів змастіть маслом і наповніть тістом на три чверті. Випікайте в духовці протягом 25 хвилин. Готові кекси охолодіть, і стільчик для годування. Приємного чаювання!
- Борошно - 180 грам
- Цукор - 150 грам
- Морква - 150 грам
- Ізюм - 100 грам
- Яйця - 3 штуки
- Апельсин (Cedra) - 1 штука
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Мелений мускат - 0, 5 чайних ложки
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
Морква потріть на дрібній тертці.
Зніміть цедру апельсина.
Ізюм промийте і просушіть. Яйця злегка збийте з цукром.
Змішайте всі інгредієнти і замісити тісто.
Форми для кексів змастіть маслом і наповніть тістом на три чверті. Випікайте в духовці протягом 25 хвилин при 180 градусах. Готові кекси охолодіть, і стільчик для годування.