Кекси «Миші»
(покроковий рецепт з фото)
Моя дочка дуже любить ці кекси, вони дуже смачні, м'які і ароматні, а подивіться які вони милі! Так і хочеться з'їсти маленького ведмежати! Хочете спробувати? Тоді дивіться мій рецепт!
Розповім вам, як приготувати кекси "ведмедики" . Ці ласощі для будь-якого віку! Ведмедики дуже смачні, ароматні, у них яскравий молочно-вершковий смак, все це за уязика якісного вершкового масла і молока. Можна додати ванільний екстракт або ванілін, я його додаю іноді, але частіше без нього, щоб не перебити цей ніжний молочний смак. Пробуйте, я сподіваюся мій рецепт вам сподобається!
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Цукор - 0, 5 склянки
- Вершкове масло - 100 грам
- Молоко - 50 мілілітрів
- Яйце - 2 штуки
- Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
- Ванільний цукор або екстракт - За смаком
1. Підготуйте продукти. Приступимо! Увімкніть духовку прогріватися на 180 градусів.
2. Розтопити вершкове масло. Всі інгредієнти складіть в чашу комбайна, увімкніть його на 1-2 хвилини.
3. Testo майже!
4. Підготуйте форму для випічки ведмедиків, змастіть її маслом, якщо потрібно. Силіконові форми зазвичай не потребують змащення, але я змащую розтопленим вершковим маслом, щоб точно нічого не прилипло. Надішліть в духовку на 25 хвилин.
5. Як тільки ведмедики добре зарум'яняться - вони готові. Можна додатково перевірити зубочисткою, якщо вона виходить суха, значить точно готові.
6. Остудіть повністю ведмедиків і обережно витягніть їх. Пробуйте!