Кекси «Магдалини»
(покроковий рецепт з фото)
Такі домашні кекси куди краще, ніж магазинні. Та й сподобаються всім - і дорослим, і дітям. М'які, повітряні і дуже смачні. Спробуйте!
На оливковій олії тісто виходить більш ароматним, а текстура легше і ніжніше. Джем в начинку, звичайно, по бажанню. Можна обійтися і без нього. Кекси смачні самі по собі!
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 180 грам
- Молоко - 60 мілілітрів
- Оливкова олія - 150 мілілітрів
- Борошно - 200 грам
- Сода - 1/3 чайних ложки
- Джем - 100 грам
Збийте яйця з цукром в пишну масу.
Не перестаючи заважати, вливайте молоко і оливкове масло. Потім поступово підсипати муку і соду.
Готове тісто розкладіть по формах на 2/3 висоти.
У центр додайте трохи джему.
Поставте в духовку, розігріту до 180 градусів, з 20-30 хвилин.
Поставте в духовку, розігріту до 180 градусів, з 20-30 хвилин.
Готові кекси остудіть і угощайтесь.
Смачного!
Смачного!