Рецепт Кекси-кошики фото

Кекси-кошики
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно , Молочні продукти , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт , Фуршет
Випічка , Страви з начинкою , Кекси
Кількість порцій: 12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо шукаєте простий рецепт смачної випічки, щоб її вийшло багато і вистачило на всіх, тоді рекомендую скористатися рецептом, як приготувати кекси-кошики. З'їдаються такі моментально.

Опис приготування:

У мене в запасі було готове варення з малини, яке використовував для наповнення таких кошичків. Можна використовувати фрукти, ягоди, а також несолодкі наповнювачі, наприклад, сир, морепродукти, овочі та зелень. До столу випічку подають вже остигнула.

  • Борошно - 220 грам
  • Вершкове масло - 140 грам
  • Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
  • М'ята - 1/3 пучка
  • Варення малинове - 200 грам
кекси-кошики - фото крок 1
1. Вершкове масло заздалегідь відправте в холодильник, потім дістаньте і натріть на крупній тертці, просійте до нього борошно і перетріть в крихту, додайте подрібнену м'яту і цукрову пудру, замісіть тісто (якщо потрібно, то додайте столову ложку води).
кекси-кошики - фото крок 2
2. Посипте борошном стільницю і розкачайте тісто в пласт товщиною близько 1 см. Склянкою виріжте круглі формочки.
кекси-кошики - фото крок 3
3. Форми для кексів змастіть рослинною олією і покладіть всередину кожної круглу форму з тіста.
кекси-кошики - фото крок 4
4. Заповніть форми варенням (по 1-2 столовій ложці). З тесту виріжте сердечка і покладіть в кожну формочку.
кекси-кошики - фото крок 5
5. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 15 хвилин. Потім дістаньте випічку з форм і остудіть, до столу подавайте вже остигнула.

Схожі рецепти