Рецепт Кебабчета по-болгарськи фото

Кебабчета по-болгарськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Болгарська кухня
М'ясо, Фарш
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Кебаб

Кебабчета по-болгарськи - це обсмажені на грилі ковбаски з фаршу. Завдяки тому, що вони обсмажуються на сильному вогні, м'ясо виходить соковитим всередині і з ароматною скоринкою зверху.

М'ясні ковбаски готуються на мангалі, грилі, електричному грилі або сковороді-гриль, щоб на них виднілися характерні смужки. Найкраще використовувати фарш з баранини і яловичини, але пам'ятайте, що в ньому обов'язково має бути присутнім сало, інакше страва вийде сухуватим на смак. Найкраще подавати кебабчета в дуеті зі склянкою або келихом червоного столового вина.

  • Фарш м'ясний - 400 грам (баранина і яловичина, сало
    )
  • Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Масло рослинне - 40 мілілітрів (для сковороди)
  • Паприка мелена солодка - 0, 5 чайних ложки
  • Перець червоний гіркий - 1 щіпка
  • Сіль - 3 щіпки
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Чебрець сушений мелений - 5 Щепоток
кебабчета по-болгарськи - фото крок 1
Підготуйте зазначені інгредієнти. Фарш заздалегідь приготуйте з зачищеного м'яса обох сортів, використовуючи м'ясорубку. При нестачі баранини використовуйте свинину.
кебабчета по-болгарськи - фото крок 2
На тертці з дрібними отворами натріть в ємність з фаршем очищені і промиті ріпчасту цибулю і зубчики часнику.
кебабчета по-болгарськи - фото крок 3
Всипте в ємність спеції і прянощі, сіль. Ретельно вимішайте фарш протягом 10 хвилин, потім помістіть в холодильник на 30 хвилин. Після витягніть і ще раз ретельно вимішайте, вбираючи його в руки і кидаючи назад в ємність, щоб вибити повітря. Робити це потрібно обов'язково, практично до білих ниток, щоб м'ясна маса схопилася між собою як слід і не розпалася в процесі смаження.
кебабчета по-болгарськи - фото крок 4
З фаршу сформуйте невеликі заготовки ковбасок.
кебабчета по-болгарськи - фото крок 5
Ретельно прогрійте сковороду-гриль з рослинним маслом і викладіть на неї заготовки. Обсмажте протягом 2-3 хвилин, час від часу перевертаючи їх.
кебабчета по-болгарськи - фото крок 6
Викладіть готові кебабчета на тарілку або блюдо.
кебабчета по-болгарськи - фото крок 7
Подайте з овочами, зеленню, різними соусами і соліннями до столу. Смачного!

Схожі рецепти