Рецепт Кавово-горіховий торт фото

Кавово-горіховий торт
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Горіхи
Пісні страви , Веганські страви
На святковий стіл , День народження
Випічка , Торти
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ароматні горіхи, міцну каву і ніжний бісквіт в поєднанні дають один з найкращих тортів. Із задоволенням розповім вам, як приготувати кавово-горіховий тортик, так як він точно сподобається всім!

Опис приготування:

Як приготувати смачний торт, знає майже кожен, але не всі знають, як приготувати традиційний англійський кавово-горіховий тортик! Він дуже ніжний і ароматний, прекрасно підійде для будь-якого чаювання і стане приємною родзинкою будь-якого столу. Його легко приготувати, а інгредієнти доступні кожному. Дуже рекомендую!

  • Яйця - 4 штуки
  • Борошно - 225 грам
  • Цукор - 225 грам
  • Вершкове масло - 475 грам(225г в тісто + 250г в крем)
  • Горіхи - 150 грам
  • Кава - 100 мілілітрів (в тісто)
  • Міцну каву - 4 Ст. Ложки (в вершках)
  • Цукрова пудра - 200 грам
кавово-горіховий торт - фото крок 1
1. Підготуйте всі необхідні для тесту інгредієнти.
кавово-горіховий торт - фото крок 2
2. Покладіть в чашу міксера всі інгредієнти для тіста (крім кави і горіхів) і добре все перемішайте.
кавово-горіховий торт - фото крок 3
3. Додайте подрібнені горіхи і кава, знову перемішайте.
кавово-горіховий торт - фото крок 4
4. Викладіть тісто в дві однакові форми, випікайте в розігрітій до 170 градусів духовці 30 хвилин.
кавово-горіховий торт - фото крок 5
5. Залиште коржі в формі на 10 хвилин, потім викладіть на решітку до повного охолодження.
кавово-горіховий торт - фото крок 6
6. Тепер підготуйте необхідні для крему інгредієнти.
кавово-горіховий торт - фото крок 7
7. Всі інгредієнти для крему необхідно збити міксером до отримання щільної маси.
кавово-горіховий торт - фото крок 8
8. З'єднайте коржі кремом, змастіть останнім боки і верх торта, обсипте готову випічку подрібненими горіхами. Смачного!

Схожі рецепти