Кавово-горіховий торт
(покроковий рецепт з фото)
Ароматні горіхи, міцну каву і ніжний бісквіт в поєднанні дають один з найкращих тортів. Із задоволенням розповім вам, як приготувати кавово-горіховий тортик, так як він точно сподобається всім!
Як приготувати смачний торт, знає майже кожен, але не всі знають, як приготувати традиційний англійський кавово-горіховий тортик! Він дуже ніжний і ароматний, прекрасно підійде для будь-якого чаювання і стане приємною родзинкою будь-якого столу. Його легко приготувати, а інгредієнти доступні кожному. Дуже рекомендую!
- Яйця - 4 штуки
- Борошно - 225 грам
- Цукор - 225 грам
- Вершкове масло - 475 грам(225г в тісто + 250г в крем)
- Горіхи - 150 грам
- Кава - 100 мілілітрів (в тісто)
- Міцну каву - 4 Ст. Ложки (в вершках)
- Цукрова пудра - 200 грам
1. Підготуйте всі необхідні для тесту інгредієнти.
2. Покладіть в чашу міксера всі інгредієнти для тіста (крім кави і горіхів) і добре все перемішайте.
3. Додайте подрібнені горіхи і кава, знову перемішайте.
4. Викладіть тісто в дві однакові форми, випікайте в розігрітій до 170 градусів духовці 30 хвилин.
5. Залиште коржі в формі на 10 хвилин, потім викладіть на решітку до повного охолодження.
6. Тепер підготуйте необхідні для крему інгредієнти.
7. Всі інгредієнти для крему необхідно збити міксером до отримання щільної маси.
8. З'єднайте коржі кремом, змастіть останнім боки і верх торта, обсипте готову випічку подрібненими горіхами. Смачного!