Рецепт Kataef фото

Kataef
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня , Східна кухня
Тісто, Дріжджове тісто
Вегетаріанське харчування
На сніданок
Випічка, Солодке, Млинці

Kataef - арабські млинці, які смажаться тільки з одного боку. Ці млинці з безліччю дірочок ми красиво звернемо в кульочок і начинимо сирною начинкою. Дуже смачно і просто!

Рецепт традиційний арабський, тому точно дотримуйтесь рецептуру і технологію приготування. Уже начинені млинці можна посипати цукровою пудрою або полити розтопленим шоколадом. Пробуйте!

  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Вода - 250 мілілітрів
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Борошно пшеничне - 220 грам
  • Сіль - За смаком
  • Сир сирний - 200 грам (начинка)
  • Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки (начинка)
  • Ванілін - За смаком (начинка)
Kataef - фото крок 1
1. Для начинки збийте сирний сир, цукрову пудру і ванілін.
Kataef - фото крок 2
2. З'єднайте тепле молоко і воду, додайте цукор, сіль, дріжджі і розпушувач.
Kataef - фото крок 3
3. Додайте борошно.
Kataef - фото крок 4
4. Добре перемішайте до однорідного стану і залиште на 20 хвилин.
Kataef - фото крок 5
5. На сухий, добре розігрітій сковороді обсмажте млинець з одного боку.
Kataef - фото крок 6
6.Відразу ж скріпіть краю млинчика у вигляді мішечка.
Kataef - фото крок 7
7. Скріпіть кульочки все млинці і начините їх раніше приготовленої начинкою.
Kataef - фото крок 8
8. Смачного!

Схожі рецепти