Рецепт Каша з м'ясом в автоклаві фото

Каша з м'ясом в автоклаві
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Крупи, Мал
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти для схуднення
На полуденок, На сніданок
Гарячі страви, Каші

В автоклаві виходить надзвичайно смачна їжа! Ось і цього разу, приготувавши в автоклаві рисову кашу з курячими крильцями, вийшло ситне і ароматне блюдо. Обов'язково приготуйте!

Перед вами - простий рецепт приготування каші з м'ясом в автоклаві. Попередньо зваріть бульйон, з овочів приготуйте засмажку. Підготовлені інгредієнти посоліть і поперчіть за смаком. Помістіть в банки, додайте по шматочку масла і готуйте в автоклаві, приблизно 40 хвилин. Хай щастить!

  • Курка - За смаком (крильця)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Мал - 1/2 склянки
  • Бульйон - 1 За смаком (курячий)
  • Вершкове масло - 1 За смаком
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець - 1 За смаком
каша з м'ясом в автоклаві - фото крок 1
Дрібно наріжте цибулю і моркву, обсмажте їх на сковороді, приготувавши зажарку. Курячі крильця можна відварити в бульйоні (якщо варите свіжий).
каша з м'ясом в автоклаві - фото крок 2
У загальну ємність помістіть крильця, zažarku, промитий рис. Посоліть і поперчіть за смаком. Перемішайте.
каша з м'ясом в автоклаві - фото крок 3
Розкладіть інгредієнти в промиті банки (наповнивши їх до половини). Додайте по шматочку вершкового масла, а зверху залийте окропом (майже до верху). Помістіть банки в автоклав, доведіть до температури 120 градусів і готуйте 35-40 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти