Каша з м'ясом в автоклаві
(покроковий рецепт з фото)
В автоклаві виходить надзвичайно смачна їжа! Ось і цього разу, приготувавши в автоклаві рисову кашу з курячими крильцями, вийшло ситне і ароматне блюдо. Обов'язково приготуйте!
Перед вами - простий рецепт приготування каші з м'ясом в автоклаві. Попередньо зваріть бульйон, з овочів приготуйте засмажку. Підготовлені інгредієнти посоліть і поперчіть за смаком. Помістіть в банки, додайте по шматочку масла і готуйте в автоклаві, приблизно 40 хвилин. Хай щастить!
- Курка - За смаком (крильця)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Мал - 1/2 склянки
- Бульйон - 1 За смаком (курячий)
- Вершкове масло - 1 За смаком
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
Дрібно наріжте цибулю і моркву, обсмажте їх на сковороді, приготувавши зажарку. Курячі крильця можна відварити в бульйоні (якщо варите свіжий).
У загальну ємність помістіть крильця, zažarku, промитий рис. Посоліть і поперчіть за смаком. Перемішайте.
Розкладіть інгредієнти в промиті банки (наповнивши їх до половини). Додайте по шматочку вершкового масла, а зверху залийте окропом (майже до верху). Помістіть банки в автоклав, доведіть до температури 120 градусів і готуйте 35-40 хвилин. Смачного!