Каша на сухому молоці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.
На сухому молоці можна приготувати будь-яку кашу. Вона з успіхом замінить незбиране, звичне нам молоко з пляшки або пакета. Сьогодні варимо рисову кашу на сухому молоці.
Опис приготування:
Рисова каша на сухому молоці виходить ніжною, кремової консистенції. Рис беріть круглий, який добре розварюється. На сухому молоці можна зварити також манну, пшоняну, кукурудзяну кашу. Теж буде смачно і ситно. Готується блюдо просто і відносно швидко. Якщо ви варите манну кашу, то попередньо змішайте холодну воду з сухим молоком, доведіть до кипіння і всипати крупу.
- Сухе молоко - 4 Ст. Ложки
- Вода - 600 мілілітрів
- Рис круглий - 100 грам
- Цукор - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти для приготування каші.
У каструлю налийте свіжу, фільтровану воду.
Рис помийте і викладіть в каструлю з водою.
Варіть рис до готовності. Після додайте сухе молоко.
А також сіль і цукор.
Перемішайте всі інгредієнти і варіть рисову кашу ще 10-15 хвилин до загустіння.
Каша на сухому молоці готова. При бажанні додайте в тарілку шматочок вершкового масла, ягоди, варення, мед.