Каша на сухому молоці
(покроковий рецепт з фото)
На сухому молоці можна приготувати будь-яку кашу. Вона з успіхом замінить незбиране, звичне нам молоко з пляшки або пакета. Сьогодні варимо рисову кашу на сухому молоці.
Рисова каша на сухому молоці виходить ніжною, кремової консистенції. Рис беріть круглий, який добре розварюється. На сухому молоці можна зварити також манну, пшоняну, кукурудзяну кашу. Теж буде смачно і ситно. Готується блюдо просто і відносно швидко. Якщо ви варите манну кашу, то попередньо змішайте холодну воду з сухим молоком, доведіть до кипіння і всипати крупу.
- Сухе молоко - 4 Ст. Ложки
- Вода - 600 мілілітрів
- Рис круглий - 100 грам
- Цукор - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти для приготування каші.
У каструлю налийте свіжу, фільтровану воду.
Рис помийте і викладіть в каструлю з водою.
Варіть рис до готовності. Після додайте сухе молоко.
А також сіль і цукор.
Перемішайте всі інгредієнти і варіть рисову кашу ще 10-15 хвилин до загустіння.
Каша на сухому молоці готова. При бажанні додайте в тарілку шматочок вершкового масла, ягоди, варення, мед.