Картопляний пудинг
(покроковий рецепт з фото)
Не раз стикалася з тим, що страви, які ми звикали бачити в одному виді, з'являються в незвичному в деяких рецептах. І, природно, робляться вони зазвичай з інших продуктів.
Наприклад, пудинг у мене асоціюється тільки з молочним холодним десертом, але зараз ви дізнаєтеся зовсім інший рецепт. Прочитайте про те, як приготувати картопляний пудинг. Для мене це блюдо стало несподіванкою, хоча нічого складного в ньому немає. Головне - зробити м'яку і повітряну структуру.
- Картопля - 500 грам
- Фарш - 200 грам
- Твердий сир - 50 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Яйце - 3 штуки
- Сіль - За смаком
Картопля помийте, почистіть і відваріть в підсоленій воді. Потім потовчіть його в пюре.
50 грам масла розм'якшите і розітріть дочиста.
Фарш з'єднайте з яйцями і розтертим маслом. Збийте все в блендері.
Змішайте картопляне пюре з фаршем. Форму для випічки змастіть вершковим маслом, покладіть туди готову масу.
Запікайте пудинг при 200 градусах протягом 20 хвилин. Потім натріть зверху сир і подавайте. Смачного!