Рецепт Картопляний пудинг фото

Картопляний пудинг
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.

Не раз стикалася з тим, що страви, які ми звикали бачити в одному виді, з'являються в незвичному в деяких рецептах. І, природно, робляться вони зазвичай з інших продуктів.

Опис приготування:

Наприклад, пудинг у мене асоціюється тільки з молочним холодним десертом, але зараз ви дізнаєтеся зовсім інший рецепт. Прочитайте про те, як приготувати картопляний пудинг. Для мене це блюдо стало несподіванкою, хоча нічого складного в ньому немає. Головне - зробити м'яку і повітряну структуру.

  • Картопля - 500 грам
  • Фарш - 200 грам
  • Твердий сир - 50 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Сіль - За смаком
картопляний пудинг - фото крок 1
Картопля помийте, почистіть і відваріть в підсоленій воді. Потім потовчіть його в пюре.
картопляний пудинг - фото крок 2
50 грам масла розм'якшите і розітріть дочиста.
картопляний пудинг - фото крок 3
Фарш з'єднайте з яйцями і розтертим маслом. Збийте все в блендері.
картопляний пудинг - фото крок 4
Змішайте картопляне пюре з фаршем. Форму для випічки змастіть вершковим маслом, покладіть туди готову масу.
картопляний пудинг - фото крок 5
Запікайте пудинг при 200 градусах протягом 20 хвилин. Потім натріть зверху сир і подавайте. Смачного!

Схожі рецепти