Картопляні пампушки
(покроковий рецепт з фото)
Для того щоб посмажити хрусткі смачні пампушки, можна використовувати залишки пюре і різноманітну начинку. Блюдо буде хорошим доповненням до борщів і супів. Спробуйте, вам сподобається.
Картопляні пампушки з начинкою будуть прекрасним доповненням до борщів і супів. Смажаться дуже швидко. Для їх приготування можна використовувати час, що залишився від вчорашнього обіду пюре, свіжий картопля і практично будь-яку начинку. Оболонка зі свіжого тертого картоплі після приготування має золотистий колір. Ця страва внесе різноманітність у ваше меню, сподобається членам сім'ї.
Дивіться, як приготувати картопляні пампушки.
- Картопляне пюре - 2, 5 Ст. Ложки
- Картопля - 4 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Сир - 1/2 Ст. Ложки
- Сир пармезан - 1/8 Ст. Ложки
- Цибуля зелена - За смаком
- Вершки - 4 Ст. Ложки
1. Заздалегідь приготуйте картопляне пюре звичним для вас способом. Очистіть шкірку з 4-х бульб картоплі, натріть їх на крупній тертці. З'єднайте з картопляним пюре.
2. В окрему ємність покладіть сир, потертий пармезан, дрібно порізану зелену цибулю. Додайте вершків, сіль і poperčite.
3. Сформуйте картопляні пампушки. Для цього наберіть невелику кількість картопляної суміші, зробіть з неї оладку. Всередину покладіть трохи більше чайної ложки начинки. Сформуйте кульку, надайте форму котлетки.
4. Розігрійте сковороду. Налийте рослинного масла. Обсмажте пампушки на сковороді з двох сторін приблизно по 6 хвилин. В результаті повинна утворитися рум'яна хрустка скоринка. Дайте час стекти жиру. Подавайте блюдо, полите сметаною або посипане дрібно рубаною зеленню. Смачного.