Рецепт Картопляні дольки з часником фото

Картопляні дольки з часником
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Картопля, Часник
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарніри

Картопля - ідеальний гарнір для м'яса і курки. Причому він може бути поданий в будь-якому вигляді. Але для гарячих страв на грилі або з духовки краще підійде печений. Один з кращих рецептів читайте нижче.

Прочитайте про те, як приготувати картопляні часточки з часником. Вони виходять ідеальними! зовні хрусткі, всередині - м'які. Смак не дуже гострий і солоний, а скоріше пряний. З приправами не експериментуйте, а додайте їх чітко за рецептом. І не забудьте додати часниковий соус або майонез.

  • Картопля - 1 кілограм
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Часниковий порошок - 1 Чайна ложка
  • Чебрець сухий мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Орегано - 0, 25 чайних ложки
  • Сіль - 0, 75 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
картопляні дольки з часником - фото крок 1
1. Змішайте сіль з чебрецем, орегано, перцем і часником.
картопляні дольки з часником - фото крок 2
2. Картопля ретельно промийте і наріжте часточками.
картопляні дольки з часником - фото крок 3
3. Потім картопля перемішайте з сухою сумішшю і маслом.
картопляні дольки з часником - фото крок 4
4. Потім викладіть картоплю на деко і відправте її в духовку.
картопляні дольки з часником - фото крок 5
5. Випікайте картоплю протягом 20 хвилин при 200 градусах. Смачного!

Схожі рецепти