Картопляні дольки з часником
(покроковий рецепт з фото)
Картопля - ідеальний гарнір для м'яса і курки. Причому він може бути поданий в будь-якому вигляді. Але для гарячих страв на грилі або з духовки краще підійде печений. Один з кращих рецептів читайте нижче.
Прочитайте про те, як приготувати картопляні часточки з часником. Вони виходять ідеальними! зовні хрусткі, всередині - м'які. Смак не дуже гострий і солоний, а скоріше пряний. З приправами не експериментуйте, а додайте їх чітко за рецептом. І не забудьте додати часниковий соус або майонез.
- Картопля - 1 кілограм
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Часниковий порошок - 1 Чайна ложка
- Чебрець сухий мелений - 0, 5 чайних ложки
- Орегано - 0, 25 чайних ложки
- Сіль - 0, 75 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
1. Змішайте сіль з чебрецем, орегано, перцем і часником.
2. Картопля ретельно промийте і наріжте часточками.
3. Потім картопля перемішайте з сухою сумішшю і маслом.
4. Потім викладіть картоплю на деко і відправте її в духовку.
5. Випікайте картоплю протягом 20 хвилин при 200 градусах. Смачного!