Картопляні дольки з часником 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Картопля - ідеальний гарнір для м'яса і курки. Причому він може бути поданий в будь-якому вигляді. Але для гарячих страв на грилі або з духовки краще підійде печений. Один з кращих рецептів читайте нижче.
Прочитайте про те, як приготувати картопляні часточки з часником. Вони виходять ідеальними! зовні хрусткі, всередині - м'які. Смак не дуже гострий і солоний, а скоріше пряний. З приправами не експериментуйте, а додайте їх чітко за рецептом. І не забудьте додати часниковий соус або майонез.
- Картопля - 1 кілограм
 - Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
 - Часниковий порошок - 1 Чайна ложка
 - Чебрець сухий мелений - 0, 5 чайних ложки
 - Орегано - 0, 25 чайних ложки
 - Сіль - 0, 75 чайних ложки
 - Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
 

1. Змішайте сіль з чебрецем, орегано, перцем і часником.

2. Картопля ретельно промийте і наріжте часточками.

3. Потім картопля перемішайте з сухою сумішшю і маслом.

4. Потім викладіть картоплю на деко і відправте її в духовку.

5. Випікайте картоплю протягом 20 хвилин при 200 градусах. Смачного!