Картопляна запіканка з цибулею в вершках
(покроковий рецепт з фото)
Це ситне, смачне і просте в приготуванні блюдо. Відмінний гарнір до будь-яких м'ясних і рибних страв. Смачна картопелька з цибулею для Вас!
Ця страва для тих, хто хоче швидко і смачно нагодувати сім'ю, не витрачаючи при цьому багато часу. Якщо хочете, можна додати в запіканку гриби або інші овочі. Спробуйте обов'язково!
- Картопля - 6-8 штук
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Вершки 20% - 100 мілілітрів
- Бульйон - 100 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Сир твердий - 50 грам
Очищену картоплю наріжте кружальцями і викладіть на дно змащеної маслом форми для запікання.
Викладіть зверху нарізану цибулю. Додайте сіль і спеції.
Викладіть другий шар картоплі і цибулі. Залийте все вершками з бульйоном. Додати сіль за смаком.
Зверху натріть сир. Накрийте фольгою і поставте в духовку, розігріту до 200 градусів на 30 хвилин. Потім зніміть фольгу і запікайте ще хвилин 20.
Смачного!