Рецепт Картопля запечена в аерогрилі фото

Картопля запечена в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля
Пісні страви
На обід , На полуденок
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цей класичний рецепт картоплі запеченого в аерогрилі хоч і відніме у вас якийсь час, але виглядає святково, а змітається за дві секунди! Це корисне і ситне блюдо готується зовсім не складно!

Опис приготування:

Це, як мені здається, найлегший спосіб, як зробити картопля запечена в аерогрилі, так як тут особливо не потрібно буде морочитися з гратами гриля та іншими пристосуваннями для аерогрилю. Взагалі, це ідеальний рецепт для тих, у кого цей чудовий агрегат з'явився зовсім недавно, - і готувати просто, і переваги аерогриля оціните. Адже картопля виходить дуже м'якою, з приємною засмаженої скоринкою. Спробуєте?

Отже, як приготувати картоплю запечений в аерогрилі:

1. Для цього спочатку картопля моєму і чистимо. Нарізаємо кожну картоплину на чотири частини вздовж, щоб вийшли скибочки.

2. Тепер в каструлю з водою додаємо сіль, розмішуємо, щоб вона трохи розчинилася, і кидаємо туди картоплю. Нехай стоїть так 15 хвилин, - сіль повинна вбратися.

3. Дістаємо картопляні дольки, і кожну натираємо спеціями.

4. Викладаємо на решітку аерогрилю скибочки картоплі, а зверху натираємо часник, або пропускаємо його через прес.

5. Збризгуємо зверху рослинним маслом, і відправимо запікатися при 200 градусів на півгодини.

Готово! Я ще дуже люблю таку картоплю обвалювати не тільки в спеціях, але і в панірувальних сухарях, - виходить незвичайно, але дуже смачно! Такий картоплю можна подавати і як гарнір, і в якості закуски до різних прохолодних напоїв. Для вечірнього перегляду фільмів в колі друзів - ідеально!


  • Картопля - 1 кілограм
  • Вода - 1 літр
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Приправи - За смаком
Це, як мені здається, найлегший спосіб, як зробити картопля запечена в аерогрилі, так як тут особливо не потрібно буде морочитися з гратами гриля та іншими пристосуваннями для аерогрилю. Взагалі, це ідеальний рецепт для тих, у кого цей чудовий агрегат з'явився зовсім недавно, - і готувати просто, і переваги аерогриля оціните. Адже картопля виходить дуже м'якою, з приємною засмаженої скоринкою. Спробуєте?

Отже, як приготувати картоплю запечений в аерогрилі:

1. Для цього спочатку картопля моєму і чистимо. Нарізаємо кожну картоплину на чотири частини вздовж, щоб вийшли скибочки.

2. Тепер в каструлю з водою додаємо сіль, розмішуємо, щоб вона трохи розчинилася, і кидаємо туди картоплю. Нехай стоїть так 15 хвилин, - сіль повинна вбратися.

3. Дістаємо картопляні дольки, і кожну натираємо спеціями.

4. Викладаємо на решітку аерогрилю скибочки картоплі, а зверху натираємо часник, або пропускаємо його через прес.

5. Збризгуємо зверху рослинним маслом, і відправимо запікатися при 200 градусів на півгодини.

Готово! Я ще дуже люблю таку картоплю обвалювати не тільки в спеціях, але і в панірувальних сухарях, - виходить незвичайно, але дуже смачно! Такий картоплю можна подавати і як гарнір, і в якості закуски до різних прохолодних напоїв. Для вечірнього перегляду фільмів в колі друзів - ідеально!

Схожі рецепти