Картопля в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Я розповім, напевно, найпростіший рецепт картоплі в аерогрилі, і раджу вам спробувати, - смачний, ніжний, і до того ж без надлишків пересмаженого масла. Смажена картопля буває корисною, раджу!
Картопля в аерогрилі в домашніх умовах завжди виявляється дуже до речі до будь-якого застілля або просто дружніх посиденьок, ароматні й хрусткі шматочки розійдуться перш, ніж ви подасте прилади, враховуйте це, і готуйте відразу з запасом.
1. Картоплю миємо, чистимо і нарізаємо брусочками або часточками. Хоча часто я шкурку з картоплі не знімаю, в запеченому вигляді вона теж дуже смачна.
2. Тепер в будь-який глибокій мисці змішуємо масло з сіллю, перцем і вибраними приправами. Я, наприклад, часто використовую базилік і чебрець.
3. Кидаємо картопля в миску, і ретельно перемішуємо, щоб масло з приправами розподілилося рівномірно.
4. Залишимо постояти хоча б кілька хвилин, щоб картопля просочилася, а після викладаємо картоплю на нижню полицю аерогрилю.
5. Ставимо аерогриль на середню швидкість обдування на півгодини при температурі в 200 градусів.
Готово! взагалі, як показує практика, чим довше картопля настоюється в мисці, тим більше ароматної вона буде. Так що або залишайте її там довше, або ж додайте спецій до картоплі вже безпосередньо викладаючи її на решітку. А в іншому, як на мене, цей класичний рецепт картоплі в аерогрилі вад не має! Смачного!
- Картопля - 500 грам
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
- Приправи - - За смаком
1. Картоплю миємо, чистимо і нарізаємо брусочками або часточками. Хоча часто я шкурку з картоплі не знімаю, в запеченому вигляді вона теж дуже смачна.
2. Тепер в будь-який глибокій мисці змішуємо масло з сіллю, перцем і вибраними приправами. Я, наприклад, часто використовую базилік і чебрець.
3. Кидаємо картопля в миску, і ретельно перемішуємо, щоб масло з приправами розподілилося рівномірно.
4. Залишимо постояти хоча б кілька хвилин, щоб картопля просочилася, а після викладаємо картоплю на нижню полицю аерогрилю.
5. Ставимо аерогриль на середню швидкість обдування на півгодини при температурі в 200 градусів.
Готово! взагалі, як показує практика, чим довше картопля настоюється в мисці, тим більше ароматної вона буде. Так що або залишайте її там довше, або ж додайте спецій до картоплі вже безпосередньо викладаючи її на решітку. А в іншому, як на мене, цей класичний рецепт картоплі в аерогрилі вад не має! Смачного!