Картопля з шинкою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий і доступний вечерю чи обід - картопля з шинкою і сиром, запечена в духовці. Ніжна картопелька в хрусткою паніровочке стане вашим улюбленим "швидким" блюдом. Спробуйте!
Перед вами - простий рецепт приготування картоплі з шинкою і сиром. Картоплю відварити в мундирах, остудіть і очистіть. Розріжте картопля навпіл і видаліть серединку. Для начинки обсмажуємо цибулю і шинку і змішуємо їх з тертим сиром, зеленню і картоплею. Наповнюємо половинки картоплі начинкою, потім обсипаємо їх борошном і обвалюють у яйці і знову в борошні. Готуємо картопельку у фритюрі. Хай щастить!
- Картопля - 6 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Петрушка - За смаком
- Шинка - 150 грам
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Сир твердий - 50 грам
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
- Яйце - 1 штука
- Цибуля зелена - За смаком
Картопля промийте та відваріть в шкірці.
Зелень подрібнюємо. Лук і шинку нарізаємо дрібними кубиками і обсмажуємо на вершковому маслі до легкої золотистої.
Зварену картоплю очищаємо від шкірки.
Обсмажену шинку і цибулю змішайте з тертим сиром і зеленню.
Картопля розріжте навпіл, серединку видаляємо і нарізаємо кубиками.
Змішайте картопля з шинкою, зелень, сиром і цибулею.
Сіль і перець за смаком.
Наповніть половинки картоплі начинкою, з'єднайте їх і обваляйте в борошні, яйці і знову в борошні. Обсмажте у фритюрі до золотистого.
Смачного!