Рецепт Картопля з салом в духовці «кораблики» фото

Картопля з салом в духовці «кораблики»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Картопля , Сало
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже красива святкова закуска або вечерю.

Опис приготування:

Для приготування цієї страви, крім картоплі і сала, знадобиться фольга і зубочистки. Картопля з салом називається"Кораблики" завдяки своєму зовнішньому вигляду. Шматочки сала нанизані на зубочистки і імітують вітрило.

  • Сало - 200 грам
  • Картопля - 4 штуки
  • Сіль, чорний перець - За смаком
картопля з салом в духовці
1. Приготуємо продукти. Картопля і сало вимити.
картопля з салом в духовці
2. Картоплю можна взяти як невеликий, так і великий, головне форма. Підберіть приблизно однаковою овальної форми картоплини.
картопля з салом в духовці
3. Сало наріжте товщиною близько 1 см.
картопля з салом в духовці
4. Сало і картоплю треба посолити і поперчити. На кожну половинку покласти шматочок сала.
картопля з салом в духовці
5. Складіть майбутні кораблики в вогнетривку форму.
картопля з салом в духовці
6. Накрийте щільно фольгою. Надішліть в духовку на 50-60 хвилин, температура 210-220 градусів.
картопля з салом в духовці
7. Готову картоплю з салом дістаємо з духовки. За допомогою зубочисток пронизуємо сало і встановлюємо парус. Готово! прикрашаємо зеленню.

Схожі рецепти