Картопля з рибою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам приготувати дієтичний картопля з рибою в мультиварці. Мінімум жиру і максимум користі від улюблених продуктів. Хороший варіант для буденного обіду або вечері.
Приготувати картоплю з рибою в мультиварці може навіть початківець кулінар. Завдяки помічникам на кухні процес приготування їжі став більше схожий на розвагу, ніж на роботу. Спробуйте це смачне, ароматне і надзвичайно просте блюдо - мій рецепт вам в цьому допоможе.
Отже, розповідаю, як зробити картопля з рибою в мультиварці. Не сумніваюся, що вам сподобається!
- Картопля - 1 кілограм
- Філе риби - 500 грам
- Цибулина - 2 штуки
- Яйце - 3-4 штук
- Молоко - 1 Склянка
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Кріп - 2-3 Ст. Ложок
1. Класичний рецепт картоплі з рибою в мультиварці дозволяє вибрати будь-який сорт риби, бажано морської. Головне, щоб вона була повністю очищена від кісточок.
2. Готове філе добре промити і обсушити. Нарізати невеликими порційними шматочками, злегка посолити і поперчити за смаком. Відставити в сторону, нехай риба трохи Просолов.
3. Картопля вимити, очистити і нарізати невеликими кружечками. Присолити і поперчити, добре перемішавши. Картопля краще солити зовсім крапельку, якщо рибу ви добре Просолов.
4. Цибулини почистити і нарізати кружечками. Потім акуратно розібрати кільця.
5. На дно мультиварки налити трохи рослинного масла. Можна скористатися пензликом або звичайним бинтиком, щоб добре промазати не тільки дно, але і стінки. Викласти третину картоплі на дно.
6. На картоплю викласти половину цибулі і риби. Потім повторити всі верстви і накриваємо зверху картоплею.
7. У глибокій мисці збити яйця з молоком. Додати борошно і добре перемішати.
8. Готовою сумішшю залити блюдо і поставити на режим "випічка" десь на півтори години. Готовність страви можна перевірити після сигналу, а при необхідності потомить ще трохи. Ось, власне, і весь рецепт приготування картоплі з рибою в мультиварці. Залишиться лише подати до столу, прикрасивши свіжою зеленню.