Рецепт Картопля з фаршем в мультиварці фото

Картопля з фаршем в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Картопля , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пропоную вам навчиться приготувати картоплю з фаршем в мультиварці, часу займе трохи більше, зате наскільки це чудо техніки спрощує підготовку! Картопля вийде смачна, м'яка і ароматна.

Опис приготування:

Ділюся з вами простим рецептом картоплі з фаршем в мультиварці. Запевняю - спробувавши приготувати його в такий спосіб, ви вже не захочете повертатися до старих способів готування. Блюдо готується хоч і трішки довше, зате над ним не потрібно стояти, перемішувати, - все одно в мультиварці не пригорає практично нічого і ніколи! А картопля вийде такий же запашної і м'якою, як і з духовки.

1. Насамперед картоплю миємо й чистимо, а фарш дістанемо розморожувати.

2. Картоплю нарізаємо довільно, брусочками, тоненькими кружальцями або кубиками, кому як подобається. Засипаємо її приправами і перемішуємо.

3. Тепер цибулину також моєму і чистимо. Подрібнюємо в блендері або ріжемо вручну.

4. Викладаємо в чашу мультиварки наш розморожений фарш і рівномірно його розподілимо.

5. Наверх - шар картоплі і цибулі, і змащуємо верхній шар майонезом.

6. Солимо і перчимо до смаку. Акуратно викладаємо зверху помідори, нарізані кружальцями.

Готово! Виставляємо мультиварку в режим"Випічка" з 1 час, і можете займатися своїми справами! А смачний, ситний і дуже апетитний вечерю вас вже буде чекати точно в строк! Прикрашайте зеленню і подавайте до столу - ваш рецепт приготування картоплі з фаршем вмультіварке сподобається всім!


  • Картопля - 500 грам
  • Фарш - 400 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Майонез - 4 Ст. Ложки
  • Приправи - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
  • Помідори - 3 штуки
Ділюся з вами простим рецептом картоплі з фаршем в мультиварці. Запевняю - спробувавши приготувати його в такий спосіб, ви вже не захочете повертатися до старих способів готування. Блюдо готується хоч і трішки довше, зате над ним не потрібно стояти, перемішувати, - все одно в мультиварці не пригорає практично нічого і ніколи! А картопля вийде такий же запашної і м'якою, як і з духовки.

1. Насамперед картоплю миємо й чистимо, а фарш дістанемо розморожувати.

2. Картоплю нарізаємо довільно, брусочками, тоненькими кружальцями або кубиками, кому як подобається. Засипаємо її приправами і перемішуємо.

3. Тепер цибулину також моєму і чистимо. Подрібнюємо в блендері або ріжемо вручну.

4. Викладаємо в чашу мультиварки наш розморожений фарш і рівномірно його розподілимо.

5. Наверх - шар картоплі і цибулі, і змащуємо верхній шар майонезом.

6. Солимо і перчимо до смаку. Акуратно викладаємо зверху помідори, нарізані кружальцями.

Готово! Виставляємо мультиварку в режим"Випічка" з 1 час, і можете займатися своїми справами! А смачний, ситний і дуже апетитний вечерю вас вже буде чекати точно в строк! Прикрашайте зеленню і подавайте до столу - ваш рецепт приготування картоплі з фаршем вмультіварке сподобається всім!

Схожі рецепти