Картопля в горщику
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати смачну страву на обід або вечерю і при цьому витратити мінімум часу? Скористайтеся цим рецептом, в якому я розповім, як приготувати картоплю в горщику. Буде дуже смачно!
Смачна і ароматна картопля, приготована в горщиках в духовці, - це відмінне блюдо на обід або вечерю для всієї родини. Таке блюдо готувати одне задоволення, адже часу у господині на його підготовку піде зовсім небагато. Я розповім вам, як приготувати картоплю в горщику швидко і смачно. Сподіваюся, що цей рецепт вам стане в нагоді не раз.
- Картопля - 12-15 штук
- Копчені реберця - 400-500 грам
- Гарбуз - 200 грам
- Крем - 200 грам
- Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
- Сіль - 1-1, 5 чайних ложки
- Сушений кріп - 1 Чайна ложка
- Лаваш вірменський - 1 штука (тонкий)

Почистимо і помиємо картоплю.

Нарізаємо картоплю на кубики середнього розміру і розкладаємо її по горщикам.

Наріжемо на невеликі шматочки копчені реберця.

Очистимо гарбуз від шкірки наріжемо її невеликого розміру кубиками. Якщо ви не любите гарбуз, можете цей інгредієнт виключити, а замість гарбуза додати моркву.

Розкладаємо по горщикам шматочки реберець і гарбуз.

Додаємо сіль, мелений перець і кріп.

У кожен горщик наливаємо по півсклянки води і розкладаємо сметану.

Тонкий лаваш нарізаємо на шматочки, накриваємо ними картоплю в горщиках. І ставимо все запікатися при 180 градусах в духовку.

Запікаємо хвилин 50, час готування залежить від сорту картоплі.