Рецепт Капустяний салат з ковбасою фото

Капустяний салат з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Капуста, Білокачанна капуста
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Салати

Цей простий теплий салат з капусти з обсмаженої ковбасою нагадує мені європейську домашню кухню. Він готується менш ніж 30 хвилин, тому він ідеально підійде для швидкого вечері або обіду!

Ділюся рецептом, як приготувати салат з капустою і ковбасою на європейський манер. Смак смаженої ковбаси врівноважується кислотою червоного винного оцту і зернистої гірчиці, змішаних з хрусткими овочами. А смакову композицію доповнюють зерна кмину. Спробуйте, вам сподобається!

  • Ковбаса - 340 грам
  • Винний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 60 мілілітрів
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Перець - 1/4 чайних ложки
  • Масло авокадо - 15 грам
  • Цибуля - 30 грам
  • Болгарський перець - 60 грам
  • Капуста - 300 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Чебрець - 1/2 чайних ложки
  • Зелена цибуля - 1-2 штук
1
Розігрійте сковороду на середньому вогні. Наріжте ковбасу скибочками і обсмажте з кожного боку по 2 хвилини. Викладіть ковбасу на тарілку і накрийте фольгою, щоб зберегти її теплою.
2
Потім в мисочці збийте разом оцет, гірчицю, сіль, перець і воду.
3
У сковороду, на якій смажилася ковбаса, додайте масло авокадо. Викладіть цибулю і червоний перець, тушкуйте на слабкому вогні. Злегка приправити овочі сіллю і перцем. Готуйте 3-4 хвилини.
4
Потім додайте до перцю половину капусти і часнику, перемішайте. Готуйте близько хвилини. Додайте в сковороду суміш оцту і гірчиці, що залишилася капусту і готуйте ще 1 хвилину. Додайте сіль і перець за смаком і приберіть овочі з вогню.
5
Викладіть капусту на тарілки, посипте кмином і зеленою цибулею, викладіть зверху ковбасу і подавайте. Салат можна зберігати в холодильнику, але перед подачею підігрійте його в мікрохвильовці.
6
Смачного!

Схожі рецепти