Рецепт Капустяний омлет фото

Капустяний омлет
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Молочні продукти, Капуста, Яйця, Молоко
Вегетаріанське харчування
На сніданок
Омлет

Капустяний омлет стане прекрасним сніданком, готується на вершковому маслі з молодої капусти. Процес приготування займе не більше 10 хвилин.

Приготуйте на сніданок корисний і соковитий капустяний омлет з яєць, свіжої капусти і молока.

  • Капуста молода - 50 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Молоко - 25 мілілітрів
  • Кріп, гілочки - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Вершкове масло - 15 грам
капустяний омлет - фото крок 1
1. Приготуємо продукти для омлету.
капустяний омлет - фото крок 2
2. Шаткуємо не крупніше капусту.
капустяний омлет - фото крок 3
3. Відправляємо капусту з шматочком вершкового масла на сковороду і тушкуємо 5 хвилин. Солимо до смаку.
капустяний омлет - фото крок 4
4. Яйце збиваємо з молоком, кропом і сіллю.
капустяний омлет - фото крок 5
5. Вилочкою збовтуємо.
капустяний омлет - фото крок 6
6. Виливаємо рівномірно на капусту.
капустяний омлет - фото крок 7
7. Доводимо до готовності на повільному вогні під кришкою, час 2-4 хвилини. Приємний!

Схожі рецепти