Капустяний омлет
(покроковий рецепт з фото)
Капустяний омлет стане прекрасним сніданком, готується на вершковому маслі з молодої капусти. Процес приготування займе не більше 10 хвилин.
Приготуйте на сніданок корисний і соковитий капустяний омлет з яєць, свіжої капусти і молока.
- Капуста молода - 50 грам
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 25 мілілітрів
- Кріп, гілочки - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Вершкове масло - 15 грам
1. Приготуємо продукти для омлету.
2. Шаткуємо не крупніше капусту.
3. Відправляємо капусту з шматочком вершкового масла на сковороду і тушкуємо 5 хвилин. Солимо до смаку.
4. Яйце збиваємо з молоком, кропом і сіллю.
5. Вилочкою збовтуємо.
6. Виливаємо рівномірно на капусту.
7. Доводимо до готовності на повільному вогні під кришкою, час 2-4 хвилини. Приємний!