Капустяний омлет 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Капустяний омлет стане прекрасним сніданком, готується на вершковому маслі з молодої капусти. Процес приготування займе не більше 10 хвилин.
Приготуйте на сніданок корисний і соковитий капустяний омлет з яєць, свіжої капусти і молока.
- Капуста молода - 50 грам
 - Яйце - 1 штука
 - Молоко - 25 мілілітрів
 - Кріп, гілочки - 2 штуки
 - Сіль - За смаком
 - Вершкове масло - 15 грам
 

1. Приготуємо продукти для омлету.

2. Шаткуємо не крупніше капусту.

3. Відправляємо капусту з шматочком вершкового масла на сковороду і тушкуємо 5 хвилин. Солимо до смаку.

4. Яйце збиваємо з молоком, кропом і сіллю.

5. Вилочкою збовтуємо.

6. Виливаємо рівномірно на капусту.

7. Доводимо до готовності на повільному вогні під кришкою, час 2-4 хвилини. Приємний!