Рецепт Капуста з грибами на зиму фото

Капуста з грибами на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Гриби
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Ваш холодний зиязикай вечір стане набагато краще, якщо ви відкриєте баночку капусти з грибочками. Да под вареную картошечку. В цей простий рецепт солянки підійдуть і печериці, і білі гриби.

Опис приготування:

Рецепт приготування капусти з грибами на зиму зводиться до того, що всі інгредієнти треба очистити, нарізати і згасити. Потім закатати в банки. Взимку вміст такої баночки я відправляю в сковороду, додаю м'ясо або нарізану ковбаску і отримую відмінний обід.

Отже, як приготувати капусту з грибами на зиму?

1. Гриби ретельно промийте і очистіть. Якщо вони великі, наріжте. Потім відправте в киплячу воду, нагрійте до кипіння і варити протягом 15 хвилин.

2. У капусти відірвіть верхні листки, тонко нашинкуйте.

3. Помідори промийте, очистіть від шкірки шляхом бланшування. Наріжте на часточки.

4. Морква очистіть, промийте і натріть на крупній тертці або настругати соломкою.

5. Цибулю очистіть і наріжте півкільцями.

6. Поставте сковороду з невеликою кількістю рослинного масла на середній вогонь, нагрійте і обсмажте в ній цибулю з морквою до золотистого кольору. Постійно помішуйте.

7. Додайте до цибулі і моркви нашатковану капусту з часточками помідорів. Влийте рослинне масло, посоліть і тушкуйте на повільному вогні протягом півгодини. Періодично помішуйте.

8. По закінченню півгодини додайте до овочів гриби і тушкуйте ще півгодини. Не забувайте помішувати.

9. Для 10-5 хвилин до готовності додайте лавровий лист, горошини запашного і чорного перцю і оцет. Ретельно перемішайте.

10. У заздалегідь підготовлені простерилізовані банки розкладіть капусту з грибами. Засукайте і переверніть догори дном. Баночки укутайте старою ковдрою до їх повного охолодження.

Зберігайте в темному і прохолодному місці.

Смачного!

  • Капуста білокачанна - 500 грам
  • Гриби свіжі - 1 кілограм
  • Помідори - 500 грам
  • Морква - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 300 грам
  • Рослинна олія - 150 мілілітрів
  • Оцет 9-проц. - 2 Ст. Ложки
  • Чорний перець горошком - - За смаком
  • Запашний перець горошком - - За смаком
  • Лавровий лист - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
Рецепт приготування капусти з грибами на зиму зводиться до того, що всі інгредієнти треба очистити, нарізати і згасити. Потім закатати в банки. Взимку вміст такої баночки я відправляю в сковороду, додаю м'ясо або нарізану ковбаску і отримую відмінний обід.

Отже, як приготувати капусту з грибами на зиму?

1. Гриби ретельно промийте і очистіть. Якщо вони великі, наріжте. Потім відправте в киплячу воду, нагрійте до кипіння і варити протягом 15 хвилин.

2. У капусти відірвіть верхні листки, тонко нашинкуйте.

3. Помідори промийте, очистіть від шкірки шляхом бланшування. Наріжте на часточки.

4. Морква очистіть, промийте і натріть на крупній тертці або настругати соломкою.

5. Цибулю очистіть і наріжте півкільцями.

6. Поставте сковороду з невеликою кількістю рослинного масла на середній вогонь, нагрійте і обсмажте в ній цибулю з морквою до золотистого кольору. Постійно помішуйте.

7. Додайте до цибулі і моркви нашатковану капусту з часточками помідорів. Влийте рослинне масло, посоліть і тушкуйте на повільному вогні протягом півгодини. Періодично помішуйте.

8. По закінченню півгодини додайте до овочів гриби і тушкуйте ще півгодини. Не забувайте помішувати.

9. Для 10-5 хвилин до готовності додайте лавровий лист, горошини запашного і чорного перцю і оцет. Ретельно перемішайте.

10. У заздалегідь підготовлені простерилізовані банки розкладіть капусту з грибами. Засукайте і переверніть догори дном. Баночки укутайте старою ковдрою до їх повного охолодження.

Зберігайте в темному і прохолодному місці.

Смачного!

Схожі рецепти