Рецепт Капуста маринована з Бурак фото

Капуста маринована з Бурак
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк, Овочі
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Заготовки, Маринування

Якщо ви не знаєте, що таке "буряк", поспішаю розкрити карти - це звичайна буряк! Спробуйте, закуска виходить відмінна навіть за рахунок свого святкового кольору! смачно, соковито і легко готувати!

Подивіться, як приготувати капусту мариновану. Це дуже просте блюдо, і, я сподіваюся, вам сподобається результат. Як мінімум тому, що не обов'язково довго стерилізувати і заливати-зливати окріп, щоб в результаті було смачніше. Тут все відбувається ніби саме собою! Підготовка займе не більше години. А через добу капуста настоїться і придбає приголомшливий смак.

  • Капуста - 1, 5 кілограма
  • Часник - 4 зубчики
  • Буряк - 1 штука
  • Вода - 1 літр
  • Оцет 9% - 0.5 склянки
  • Масло рослинне - 0.5 склянки
  • Цукор - 0.5 склянки
  • Сіль - 3 Ст. Ложки
капуста маринована з Бурак - фото крок 1
1. Капусту миємо й нарізаємо "шашечками", тобто невеликими квадратиками. Можна відразу складати в банки або в будь-який посуд, де будете маринувати.
капуста маринована з Бурак - фото крок 2
2. Буряк чистимо і тремо на дрібній тертці, часник тиснемо в чеснокодавилке, змішаємо між собою, викладаємо поверх капусти.
капуста маринована з Бурак - фото крок 3
3. Кип'ятимо тепер воду з усіма іншими інгредієнтами, крім оцту. Його ми додамо тільки коду цукор і сіль вже розчиняться. Додамо оцет, знімаємо з вогню і заливаємо банки.
капуста маринована з Бурак - фото крок 4
4. Тепер нехай добу капуста маринується при кімнатній температурі. От і все! можна пробувати!

Схожі рецепти