Капуста маринована швидка шматками
(покроковий рецепт з фото)
Маринування - швидкий спосіб отримати смачну і корисну закуску з капусти, яка відмінно підійде навіть для святкового застілля. Пропоную замаринувати капусту великими шматками.
Для швидкого маринування можна використовувати не тільки білокачанну капусту, але і кольорову, брюссельську, брокколі і навіть краснокочанную. У цьому рецепті хочу описати, як приготувати швидку мариновану капусту шматками. Приготована цим способом білокачанна капуста зберігає всі корисні речовини і володіє приголомшливим смаком. Вона виходить хрусткою і в міру кисленькою. Швидка маринована капуста відмінно доповнить страви з м'яса, каші і багато інших. Недовгий час приготування, приблизно добу, і дивовижний смак - головні достоїнства цього способу маринування. Зберігається така капуста недовго і тільки в холодильнику, тому готуйте її невеликими порціями, але часто.
- Капуста білокачанна - 2 кілограма
- Вода - 1 літр
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Оцет 9% - 2 Ст. Ложки
- Олія соняшникова - 100 мілілітрів