Рецепт Капусняк з м'ясом фото

Капусняк з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо, Овочі, Капуста
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Супи, Капусняк

Капусняк з м'ясом виходить наваристим, "оксамитовим", ароматним. Такий кисленький супчик особливо гарний після бурхливо проведеного вечора напередодні - і наситить, і вилікує. У капусті багато вітаміну С.

Що стосується м'яса для капустняка, то можна використовувати будь-який, але найсмачніший капусняк виходить на яловичих реберця. У мене ж - шматочок пісної яловичини.

Отже, як приготувати капусняк з м'ясом?

1. Цибуля чистий, наріжте кубиками.

2. Моркву наріжте кільцями. Якщо будете використовувати болгарський перець, то наріжте його невеликими кубиками.

3. Яловичину промийте і наріжте невеликими шматочками.

4. Картопля почистіть, промийте і наріжте кубиками.

5. У каструлю влийте рослинне масло. Смажте цибулю з морквою на середньому вогні, помішуючи, до м'якості.

6. Потім до овочів додайте томатне пюре, перемішайте і прогрійте. Додайте сіль, перець, інші спеції за смаком.

7. Додайте в каструлю приготовані м'ясо і овочі - картопля, капусту, болгарський перець. Залийте кип'яченою водою. Додати сіль, поперчіть. Перемішайте.

8. Варіть до м'якості картоплі.

9. В кінці приготування додайте в капусняк подрібнену петрушку.

Подавайте капусняк зі сметаною.

Капусняк з м'ясом готовий!

Смачного!

  • Квашена капуста - 350 грам
  • М'ясо - 500 грам (яловичина)
  • Картопля - 3-4 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука (по бажанню)
  • Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
  • Петрушка - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
  • Вода кип'ячена - 1, 5-2 L
  • Томатне пюре - 3/4 склянки
Що стосується м'яса для капустняка, то можна використовувати будь-який, але найсмачніший капусняк виходить на яловичих реберця. У мене ж - шматочок пісної яловичини.

Отже, як приготувати капусняк з м'ясом?

1. Цибуля чистий, наріжте кубиками.

2. Моркву наріжте кільцями. Якщо будете використовувати болгарський перець, то наріжте його невеликими кубиками.

3. Яловичину промийте і наріжте невеликими шматочками.

4. Картопля почистіть, промийте і наріжте кубиками.

5. У каструлю влийте рослинне масло. Смажте цибулю з морквою на середньому вогні, помішуючи, до м'якості.

6. Потім до овочів додайте томатне пюре, перемішайте і прогрійте. Додайте сіль, перець, інші спеції за смаком.

7. Додайте в каструлю приготовані м'ясо і овочі - картопля, капусту, болгарський перець. Залийте кип'яченою водою. Додати сіль, поперчіть. Перемішайте.

8. Варіть до м'якості картоплі.

9. В кінці приготування додайте в капусняк подрібнену петрушку.

Подавайте капусняк зі сметаною.

Капусняк з м'ясом готовий!

Смачного!

Схожі рецепти