Рецепт Капусняк в мультиварці фото

Капусняк в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо , Овочі , Капуста
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Супи , Капусняк
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Капусняк в мультиварці готується приблизно за півтори години. Я буду робити його з квашеної капусти. Капуста і овочі, приготовані в мультиварці, зберігають свою міцність і соковитість. Просто і смачно!

Опис приготування:

Як приготувати капусняк в мультиварці?

1. Лук почистіть і наріжте невеликими кубиками.

2. Морква почистіть, промийте і натріть на буряковій тертці.

3. М'ясо промийте і наріжте шматочками.

4. Картопля почистіть і наріжте кубиками. Можна це зробити, коли почнемо обсмажувати цибулю з морквою, щоб картопля не почорніла і не пустила сік.

5. Отже, в чашу мультиварки влийте рослинне масло. Увімкніть режим"Жарка" з 10 хвилин, додайте цибулю з морквою. Іноді помішуйте, кришку не закривайте.

6. Через 10 хвилин до овочів в чашу додайте томатне пюре, перемішайте.

7. Увімкніть"Гасіння" з 1 годину 7 хвилин.

8. Через 7 хвилин додайте приготовані м'ясо і овочі - картопля, капусту. Залийте кип'яченою водою. Перемішайте.

9. Для 15 хвилин до готовності додайте в чашу мультиварки сіль, перець, подрібнену петрушку.

Подавайте капусняк, приготований в мультиварці, зі сметаною, хлібом. Якщо бажаєте, перед подачею додайте в капусняк пропущений через прес часник.

Смачного!

  • Квашена капуста - 350 грам
  • М'ясо - 500 грам (яловичина)
  • Картопля - 3-4 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Томатне пюре - 1 Склянка
  • Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
  • Петрушка - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
  • Вода кип'ячена - 1, 5-2 L
Як приготувати капусняк в мультиварці?

1. Лук почистіть і наріжте невеликими кубиками.

2. Морква почистіть, промийте і натріть на буряковій тертці.

3. М'ясо промийте і наріжте шматочками.

4. Картопля почистіть і наріжте кубиками. Можна це зробити, коли почнемо обсмажувати цибулю з морквою, щоб картопля не почорніла і не пустила сік.

5. Отже, в чашу мультиварки влийте рослинне масло. Увімкніть режим"Жарка" з 10 хвилин, додайте цибулю з морквою. Іноді помішуйте, кришку не закривайте.

6. Через 10 хвилин до овочів в чашу додайте томатне пюре, перемішайте.

7. Увімкніть"Гасіння" з 1 годину 7 хвилин.

8. Через 7 хвилин додайте приготовані м'ясо і овочі - картопля, капусту. Залийте кип'яченою водою. Перемішайте.

9. Для 15 хвилин до готовності додайте в чашу мультиварки сіль, перець, подрібнену петрушку.

Подавайте капусняк, приготований в мультиварці, зі сметаною, хлібом. Якщо бажаєте, перед подачею додайте в капусняк пропущений через прес часник.

Смачного!

Схожі рецепти