Капусняк в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Капусняк в мультиварці готується приблизно за півтори години. Я буду робити його з квашеної капусти. Капуста і овочі, приготовані в мультиварці, зберігають свою міцність і соковитість. Просто і смачно!
Як приготувати капусняк в мультиварці?
1. Лук почистіть і наріжте невеликими кубиками.
2. Морква почистіть, промийте і натріть на буряковій тертці.
3. М'ясо промийте і наріжте шматочками.
4. Картопля почистіть і наріжте кубиками. Можна це зробити, коли почнемо обсмажувати цибулю з морквою, щоб картопля не почорніла і не пустила сік.
5. Отже, в чашу мультиварки влийте рослинне масло. Увімкніть режим "жарка" з 10 хвилин, додайте цибулю з морквою. Іноді помішуйте, кришку не закривайте.
6. Через 10 хвилин до овочів в чашу додайте томатне пюре, перемішайте.
7. Увімкніть "гасіння" з 1 годину 7 хвилин.
8. Через 7 хвилин додайте приготовані м'ясо і овочі - картопля, капусту. Залийте кип'яченою водою. Перемішайте.
9. Для 15 хвилин до готовності додайте в чашу мультиварки сіль, перець, подрібнену петрушку.
Подавайте капусняк, приготований в мультиварці, зі сметаною, хлібом. Якщо бажаєте, перед подачею додайте в капусняк пропущений через прес часник.
Смачного!
- Квашена капуста - 350 грам
- М'ясо - 500 грам (яловичина)
- Картопля - 3-4 штук
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томатне пюре - 1 Склянка
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
- Петрушка - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
- Вода кип'ячена - 1, 5-2 L
1. Лук почистіть і наріжте невеликими кубиками.
2. Морква почистіть, промийте і натріть на буряковій тертці.
3. М'ясо промийте і наріжте шматочками.
4. Картопля почистіть і наріжте кубиками. Можна це зробити, коли почнемо обсмажувати цибулю з морквою, щоб картопля не почорніла і не пустила сік.
5. Отже, в чашу мультиварки влийте рослинне масло. Увімкніть режим "жарка" з 10 хвилин, додайте цибулю з морквою. Іноді помішуйте, кришку не закривайте.
6. Через 10 хвилин до овочів в чашу додайте томатне пюре, перемішайте.
7. Увімкніть "гасіння" з 1 годину 7 хвилин.
8. Через 7 хвилин додайте приготовані м'ясо і овочі - картопля, капусту. Залийте кип'яченою водою. Перемішайте.
9. Для 15 хвилин до готовності додайте в чашу мультиварки сіль, перець, подрібнену петрушку.
Подавайте капусняк, приготований в мультиварці, зі сметаною, хлібом. Якщо бажаєте, перед подачею додайте в капусняк пропущений через прес часник.
Смачного!