Капрезе з куркою і авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Капрезе - італійський простий салат, який за класичними канонами повинен складатися з томатів, базиліка, моцарели і оливкового масла. Але є й інші варіанти цієї знаменитої закуски.
Головне в цій страві то, що в ньому використовуються тільки свіжі та якісні продукти. Саме тому цю закуску так часто подають в ресторанах по всьому світу. Вона нескладна, але дуже вдало доповнює основні блюда. А ви просто запишіть, як приготувати капрезе з куркою і авокадо.
- Куряче філе - 500 грам
- Моцарелла - 200 грам
- Салат ромен - 1 штука
- Яйце - 4 штуки
- Авокадо - 2 штуки
- Помідор черрі - 20 штук
- Приправа для курки - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Бальзамічний оцет - 4 Ст. Ложки
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
У каструльку додайте мед разом з оцтом і сіллю. Доведіть соус до кипіння, а потім варіть, поки він не загусне. Яйця відварити круто.
В цей же час курку товщиною в 2 см. Обваляйте в приправе. Запікайте її в духовці при 200 градусах протягом 10 хвилин. Потім наріжте її шматочками. Наріжте промитий салат.
Наріжте авокадо, яйця і помідори. Покладіть інгредієнти разом з салатом і куркою в салатницю без змішування. Поперчіть їх.
Перед подачею додайте до салату трохи охолонувши соус. Приємною дегустації!