Рецепт Кантуччіні з мигдалем фото

Кантуччіні з мигдалем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно , Молочні продукти , Горіхи , Вершкове масло , Мигдаль
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Італійська кухня не перестає дивувати! Нові рецепти зустрічаються постійно. Останнім часом все більше я стала готувати їх національну випічку. Наприклад, як в моєму наступному рецепті.

Опис приготування:

Для вас я описала, як приготувати кантуччіні з мигдалем. Вельми оригінальне блюдо. Більше нагадує солодкуваті сухарі з бездріжджового хліба. Зовні хрустка скоринка, а всередині м'яке тісто. Родом ця випічка з Флоренції. Не забудьте подати до кантуччіні кави або червоне вино.

  • Вершкове масло - 120 грам
  • Цукор - 120 грам
  • Борошно - 400 грам
  • Мигдаль - 50 грам
  • Fistashki - 50 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Ванільна есенція - 1 крапля
  • Ванільний цукор - 10 грам
  • Мигдальний есенція - 2 краплі
кантуччіні з мигдалем - фото крок 1
Мигдаль обшпарте і очистіть. З фісташок зніміть шкаралупу. Подрібніть горіхи.
кантуччіні з мигдалем - фото крок 2
Яйця збийте з цукром, ванільною і мигдальної есенцією.
кантуччіні з мигдалем - фото крок 3
Додайте до яєць м'яке масло. Збийте масу до єдиної консистенції.
кантуччіні з мигдалем - фото крок 4
В іншій мисці змішайте ванільний цукор з розпушувачем і борошном.
кантуччіні з мигдалем - фото крок 5
Борошняну масу додайте до масляної. Ретельно перемішайте.
кантуччіні з мигдалем - фото крок 6
Потім в тісто додайте горіхи. Перемішайте.
кантуччіні з мигдалем - фото крок 7
Деко застеліть пергаментним папером. На нього покладіть тісто у вигляді батончиків.
кантуччіні з мигдалем - фото крок 8
Запекайте кантуччини при 180 градусах протягом 30 хвилин.
кантуччіні з мигдалем - фото крок 9
Наріжте випічку скибочками. Відправте їх ще раз в духовку при низькій температурі на 10-15 хвилин.
кантуччіні з мигдалем - фото крок 10
Вироби можна їсти відразу в теплому вигляді, а можна і холодними. Приємною дегустації!

Схожі рецепти