Рецепт Kanele фото

Kanele
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Борошно , Пшеничне борошно , Яйця
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Фуршет
Випічка , Солодке
Кількість порцій: 4
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Канело - французький десерт, представляє собою невеликі кекси з мінімальною кількістю борошна. Кекси виходять з хрусткою скоринкою і дуже ніжні всередині. Готуються довго, але дуже просто!

Опис приготування:

Рецепт традиційний французький, тому точно дотримуйтесь рецептуру і технологію приготування!

  • Борошно пшеничне - 70 грам
  • Цукор - 120 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Жовток яєчний - 1 штука
  • Молоко - 200 літрів
  • Вершки - 50 літрів
  • Ром - 1 Ст. Ложка
  • Ваніль - 1 Чайна ложка
Kanele - фото крок 1
1. Приготуйте необхідні інгредієнти.
Kanele - фото крок 2
2. Молоко, вершки, ванільний цукор і половину цукру і масло доведіть до кипіння на плиті. Зніміть з вогню.
Kanele - фото крок 3
3. Яйце і жовток збийте з цукром, що залишився.
Kanele - фото крок 4
4. Збиваючи, в кілька прийомів додайте борошно.
Kanele - фото крок 5
5. Збиваючи, влийте яєчну суміш в молочну. Тісто залиште в холодильнику мінімум 4 годину. Краще добу.
Kanele - фото крок 6
6.Форми змастіть маслом і присипте цукром.
Kanele - фото крок 7
7. Розлийте тісто в формочки, не доходячи 1 см до кінця.
Kanele - фото крок 8
8. Випікайте в розігрітій до 240 градусів духовці 15 хвилин. Залиште в духовці охолонути, щоб канело не осіли. Смачного!

Схожі рецепти