Рецепт Кальмари в паніровці фото

Кальмари в паніровці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Кальмари
Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Страви в паніровці
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 20 хв.

Думаю, це страва повинна бути всім добре знайоме, адже кальмари в паніровці вже давно стали у нас однією з найулюбленіших закусок, і я можу розповісти вам, як цю смакоту приготувати самостійно.

Опис приготування:

Я взагалі люблю різні продукти в паніровці, мені дуже подобається сама хрустка скоринка на них, ну а цей рецепт приготування кальмарів в паніровці можна вважати майже класичним. Ця закуска робиться дуже швидко і вимагає мінімум інгредієнтів, зате смак у неї дійсно відмінний, таке частування можна подати до пива, а також до вина і іншими напоями. І якщо ви ще ніколи не готували такі колечка, я з радістю розповім вам, як зробити кальмари в паніровці, спробуйте їх обов'язково, ви не пошкодуєте.

  • Кальмар - 1 штука
  • Яйце - 2 штуки
  • Пластівці рисові - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
кальмари в паніровці - фото крок 1
Отже, для початку ми розморожуємо кальмара і опускаємо його на хвилинку в киплячу воду, потім очищаємо кальмара від плівочки.
кальмари в паніровці - фото крок 2
Після цього нарізаємо кальмара кільцями шириною в 1-1, 5 см, посипаємо його сіллю.
кальмари в паніровці - фото крок 3
Далі ми збиваємо в мисці яйця, а в іншу насипаємо рисові пластівці.
кальмари в паніровці - фото крок 4
Потім розігріваємо на сковороді досить велика кількість рослинного масла. Опускаємо кільця кальмара спочатку в збиті яйця, потім в пластівці, після цього обсмажуємо їх в розігрітій олії до утворення скоринки. Подаємо готові кільця з овочевим салатом або улюбленим соусом. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти