Кальмари в паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Думаю, це страва повинна бути всім добре знайоме, адже кальмари в паніровці вже давно стали у нас однією з найулюбленіших закусок, і я можу розповісти вам, як цю смакоту приготувати самостійно.
Я взагалі люблю різні продукти в паніровці, мені дуже подобається сама хрустка скоринка на них, ну а цей рецепт приготування кальмарів в паніровці можна вважати майже класичним. Ця закуска робиться дуже швидко і вимагає мінімум інгредієнтів, зате смак у неї дійсно відмінний, таке частування можна подати до пива, а також до вина і іншими напоями. І якщо ви ще ніколи не готували такі колечка, я з радістю розповім вам, як зробити кальмари в паніровці, спробуйте їх обов'язково, ви не пошкодуєте.
- Кальмар - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Пластівці рисові - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
Отже, для початку ми розморожуємо кальмара і опускаємо його на хвилинку в киплячу воду, потім очищаємо кальмара від плівочки.
Після цього нарізаємо кальмара кільцями шириною в 1-1, 5 см, посипаємо його сіллю.
Далі ми збиваємо в мисці яйця, а в іншу насипаємо рисові пластівці.
Потім розігріваємо на сковороді досить велика кількість рослинного масла. Опускаємо кільця кальмара спочатку в збиті яйця, потім в пластівці, після цього обсмажуємо їх в розігрітій олії до утворення скоринки. Подаємо готові кільця з овочевим салатом або улюбленим соусом. Приємного всім апетиту!