Рецепт Качина грудка з сливами фото

Качина грудка з сливами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Птах , Фрукти , Слива , Качка , Качина грудка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Зовсім нескладний, але шалено смачний і ароматний спосіб, як приготувати качину грудку з сливами і свіжими травами, я хочу запропонувати вам на замітку. На обід або вечерю це те, що потрібно. Раджу!

Опис приготування:

Блюдо досить швидке і зручне в процесі. Зливи і соус ідеально працюють з качкою. Крім того, ви можете приготувати абсолютно будь-який гарнір: відварений рис, запечена картопля і т.Д. Для різноманітності це однозначно відмінна ідея. Запам'ятовуйте рецепт і повторіть його в домашніх умовах.

  • Качина грудка - 1 штука
  • Зливи - 6-8 штук
  • Свіжі трави - 2-3 штук (розмарин, шавлія)
  • Шалот - 1 штука
  • Червоне вино - 50 мілілітрів (сухе)
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Сіль і перець - За смаком
качина грудка з сливами - фото крок 1
1. Грудку вимийте, обсушити, посоліть і поперчіть за смаком. Зробіть надрізи по шкірці гострим ножем. Викладіть на розігріту сковороду шкіркою вниз, смажте на середньому вогні до рум'яності (близько 8 хвилин). Тим часом підготуйте сливи.
качина грудка з сливами - фото крок 2
2. Викладіть на сковороду сливи і трави.
качина грудка з сливами - фото крок 3
3. А грудку акуратно переверніть і продовжуйте смажити ще хвилин 8 до готовності. Паралельно подрібніть шалот.
качина грудка з сливами - фото крок 4
4. Зніміть грудку і сливи зі сковороди. Відведіть туди подрібнений шалот, обсмажте пару хвилин. Наполягати вино, млоїте ще 1-2 хвилини, додайте вершкове масло. Перемішайте і полийте соусом грудку перед подачею. Смачного!

Схожі рецепти