Кабачкова каша
(покроковий рецепт з фото)
Таку смачну і корисну кабачкову кашу в домашніх умовах готувала моя подруга для свого малюка. Але і я, хоч і доросла, таку кашу дуже полюбила! відмінний гарнір, всім рекомендую!
Такий простий рецепт кабачкової каші просто ідеально підходить для дитячого харчування - просто ріжте овочі якомога дрібніше, а цукру додавайте по мінімуму, або ж замініть його медом. А ось для дітей (та й дорослих) постарше можна додати в кашу і яблука, і Kuragu, і горішки, - відмінна виходить каша, ароматна і смачна! Всім рекомендую!
- Кабачок - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Вершкове масло - 1-2 Ст. Ложок
- Цукор - 1-2 Ст. Ложок
- Рис круглий - 1 Склянка (тут і далі мається на увазі мультіварочний стакан)
- Молоко - 1 Склянка
- Вода - 1 Склянка
1. Морква і кабачок чистимо і нарізаємо кубиками. Викладаємо на дно мультиварки. Всипаємо попередньо промитий рис.
2. Вливаємо воду і молоко. Можна і дві склянки молока, і дві склянки води, - просто дотримуйтесь пропорцію з рисом 1:2.
3. Додамо цукор і вершкове масло. Закриваємо кришку, і в режимі "каша на молоці" варимо до готовності.
4. Смачного!