Кабачкова каша з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт присвячується любителям солодких каш. Блюдо готується з кабачків і гарбуза, зварених з молоком і рисом. Ізюм робить кашу ще більш солодкою, але з ним виходить тільки смачніше. Рекомендую!
Перед вами простий рецепт приготування кабачкової каші з рисом. За допомогою блендера перетворюємо в пюре кабачки і гарбуз. Варимо до м'якості, потім додаємо молоко і цукор з ваніллю. Коли молоко почне кипіти, засипаємо рис і родзинки. Готову кашу відправляємо на 5-6 хвилин в розігріту духовку, потім відразу ж подаємо на стіл. Хай щастить!
- Кабачки - 250 грам
- Гарбуз - 150 грам
- Мал - 2/3 склянки
- Ізюм - За смаком
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Ванілін - За смаком
- Сіль - За смаком
Кабачки і гарбуз очищаємо і дрібно нарізаємо. Перемелюємо за допомогою блендера і заливаємо до половини водою.
Варимо до м'якості, розминаємо і кладемо ваніль, цукор і сіль. Заливаємо молоком.
Коли молоко закипить, засипаємо рис і родзинки. У готову кашу додаємо масло, перемішуємо і ставимо на 10 хвилин в духовку.
Смачного!