Рецепт Кабачкова каша з рисом фото

Кабачкова каша з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Крупи, Кабачок, Гарбуз, Мал
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, На сніданок, Від 3 років
Гарячі страви, Каші

Цей рецепт присвячується любителям солодких каш. Блюдо готується з кабачків і гарбуза, зварених з молоком і рисом. Ізюм робить кашу ще більш солодкою, але з ним виходить тільки смачніше. Рекомендую!

Перед вами простий рецепт приготування кабачкової каші з рисом. За допомогою блендера перетворюємо в пюре кабачки і гарбуз. Варимо до м'якості, потім додаємо молоко і цукор з ваніллю. Коли молоко почне кипіти, засипаємо рис і родзинки. Готову кашу відправляємо на 5-6 хвилин в розігріту духовку, потім відразу ж подаємо на стіл. Хай щастить!

  • Кабачки - 250 грам
  • Гарбуз - 150 грам
  • Мал - 2/3 склянки
  • Ізюм - За смаком
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Ванілін - За смаком
  • Сіль - За смаком
кабачкова каша з рисом - фото крок 1
Кабачки і гарбуз очищаємо і дрібно нарізаємо. Перемелюємо за допомогою блендера і заливаємо до половини водою.
кабачкова каша з рисом - фото крок 2
Варимо до м'якості, розминаємо і кладемо ваніль, цукор і сіль. Заливаємо молоком.
кабачкова каша з рисом - фото крок 3
Коли молоко закипить, засипаємо рис і родзинки. У готову кашу додаємо масло, перемішуємо і ставимо на 10 хвилин в духовку.
кабачкова каша з рисом - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти