Рецепт Каша з гарбузом і рисом фото

Каша з гарбузом і рисом
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі , Крупи , Гарбуз , Імбир
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , Корисний обід , На сніданок , Ситний сніданок
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 50 хв.

Ми звикли, що каша з гарбузом і рисом солодка, а я розповім, як приготувати солону рисову кашу з гарбузом по-азійському з імбиром. Якщо хочете чогось новенького, обов'язково випробуйте цей рецепт.

Опис приготування:

Каша з рисом і гарбузом досить проста в приготуванні, але за смаком дуже цікава і незвичайна. Гострий імбир добре гармонує з солодкою гарбузом, а пряна кінза і зелену цибулю надають цікаву нотку такому простому страві. Таку кашу можна варити не тільки на воді, але і на овочевому або курячому бульйоні. Якщо не любите кінзу, можна замінити її петрушкою.

  • Мал - 1 Склянка
  • Гарбуз - 200 грам
  • Вода - 6 склянок
  • Імбир - 1 Чайна ложка
  • Braai - 1 пучок
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка
1
Воду налийте в каструлю і поставте на вогонь, поки не закипить.
2
Поки вода закипає, почистіть гарбуз і імбир. Гарбуз поріжте кубиками, а імбир натріть на тертці.
3
Коли вода закипить, сіль й, всипте рис, гарбуз і імбир. Варіть на повільному вогні 30-40 хвилин.
4
Зніміть каструлю з вогню, додайте дрібно нарізану кінзу і зелену цибулю.

Схожі рецепти