Каша з гарбузом і рисом
(покроковий рецепт з фото)
Ми звикли, що каша з гарбузом і рисом солодка, а я розповім, як приготувати солону рисову кашу з гарбузом по-азійському з імбиром. Якщо хочете чогось новенького, обов'язково випробуйте цей рецепт.
Каша з рисом і гарбузом досить проста в приготуванні, але за смаком дуже цікава і незвичайна. Гострий імбир добре гармонує з солодкою гарбузом, а пряна кінза і зелену цибулю надають цікаву нотку такому простому страві. Таку кашу можна варити не тільки на воді, але і на овочевому або курячому бульйоні. Якщо не любите кінзу, можна замінити її петрушкою.
- Мал - 1 Склянка
- Гарбуз - 200 грам
- Вода - 6 склянок
- Імбир - 1 Чайна ложка
- Braai - 1 пучок
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
1
Воду налийте в каструлю і поставте на вогонь, поки не закипить.
2
Поки вода закипає, почистіть гарбуз і імбир. Гарбуз поріжте кубиками, а імбир натріть на тертці.
3
Коли вода закипить, сіль й, всипте рис, гарбуз і імбир. Варіть на повільному вогні 30-40 хвилин.
4
Зніміть каструлю з вогню, додайте дрібно нарізану кінзу і зелену цибулю.