Кабачкова ікра в Термомікс
(покроковий рецепт з фото)
Термомікс мені порадила мама. І я до сих пір їй дуже вдячна за пораду! той, у кого він є, розділить мої захоплення. Я роблю в ньому дуже багато. І сьогодні у мене кабачкова ікра в Термомікс
Ви знаєте, наскільки швидко працює Термомікс. Можливо, на написання рецепта у мене піде більше часу, ніж я буду готувати
1. Для початку почистіть від насіння і шкірки кабачки. Наріжте їх кубиками.
2. Потім наріжте помідори.
3. Киньте помідори і кабачки і часник в Термомікс, включите четверту швидкість і подрібніть за 3-5 секунд.
4. Почистіть цибулю і моркву. Болгарський перець очистіть від насіння. Наріжте шматочками.
5. Тепер і їх подрібніть в Термомікс, але вже на шостій швидкості.
6. Тепер, не виймаючи останньої партії овочів, додайте рослинне масло, сіль і спеції. Виберіть ваші улюблені, не шкодуйте. Не раджу класти розмарин, він погано поєднується з помідором. Але ось коріандр або майоран можете додати. Можливо, ви любите суміші з спеції, індійські чи кавказьких - підійдуть будь-які! І, звичайно, поперчіть.
7. Наставте в Термомікс 100 градусів і викладіть наші овочі. Нехай вони п'ять хвилин присмажуються.
8. І можна викладати кабачки, помідори і часник - нашу першу овочеву масу.
9. Перемішайте все. Наставте в Термомікс режим "варом" і 20 хвилин тушкуємо на другій швидкості.
10. Через 20 хвилин збийте кабачкову ікру на 7 або 9 швидкості, на це піде 10 секунд.
11. Ви можете відразу викласти її в банки і закатати. Але якщо ви хвилюєтеся про якість консервації ікри, тоді попередньо влийте в баночки по 1-2 чайної ложки 9% оцту. Кабачкову ікру потрібно викладати в гарячі стерилізовані банки, теж гарячу.
Бажаю вам приємного апетиту!
- Кабачки - 1 кілограм
- Морква - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Помідори - 4 штуки
- Часник - 3-4 зубчиків
- Болгарський перець - 2 штуки
- Рослинна олія - 70 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Улюблені спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Для початку почистіть від насіння і шкірки кабачки. Наріжте їх кубиками.
2. Потім наріжте помідори.
3. Киньте помідори і кабачки і часник в Термомікс, включите четверту швидкість і подрібніть за 3-5 секунд.
4. Почистіть цибулю і моркву. Болгарський перець очистіть від насіння. Наріжте шматочками.
5. Тепер і їх подрібніть в Термомікс, але вже на шостій швидкості.
6. Тепер, не виймаючи останньої партії овочів, додайте рослинне масло, сіль і спеції. Виберіть ваші улюблені, не шкодуйте. Не раджу класти розмарин, він погано поєднується з помідором. Але ось коріандр або майоран можете додати. Можливо, ви любите суміші з спеції, індійські чи кавказьких - підійдуть будь-які! І, звичайно, поперчіть.
7. Наставте в Термомікс 100 градусів і викладіть наші овочі. Нехай вони п'ять хвилин присмажуються.
8. І можна викладати кабачки, помідори і часник - нашу першу овочеву масу.
9. Перемішайте все. Наставте в Термомікс режим "варом" і 20 хвилин тушкуємо на другій швидкості.
10. Через 20 хвилин збийте кабачкову ікру на 7 або 9 швидкості, на це піде 10 секунд.
11. Ви можете відразу викласти її в банки і закатати. Але якщо ви хвилюєтеся про якість консервації ікри, тоді попередньо влийте в баночки по 1-2 чайної ложки 9% оцту. Кабачкову ікру потрібно викладати в гарячі стерилізовані банки, теж гарячу.
Бажаю вам приємного апетиту!