Кабачки по-селянськи
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування кабачків по-селянськи до непристойності простий, так що впорається з ним навіть новачок на кухні. Адже закуска що називається "на століття", вам точно сподобається!
Я впевнена, що цей класичний рецепт кабачків по-селянськи вам знайомий з дитинства, всі наші мами і бабусі зазвичай тільки так їх і готували. Але ж простіше - не означає гірше, вірно? Тому пропоную згадати минуле і дізнатися, як приготувати кабачки по-селянськи.
- Кабачки - 3 штуки
- Борошно - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
1. Кабачки очищаємо від шкірки. Якщо молоді - можна не чистити.
2. Нарізаємо тоненькими кружальцями.
3. Обвалюють кожну скибочку в борошні.
4. Обсмажуємо в рослинному маслі з двох сторін. Солимо.
5. Готово!