Індичка в гранатовому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Дуже просте і смачне блюдо з дієтичного, але поживного м'яса індички на обід або вечерю. Показую і розповідаю, як приготувати індичку в гранатовому соусі. Запишіть - і не пошкодуєте!
Для приготування індички в гранатовому соусі нам знадобиться індиче філе або грудка, готовий гранатовий соус (можете взяти сироп або сік концентрований). Прекрасним доповненням стане кінза або петрушка.
- Індичка - 800 грам
- Цибуля - 3-4 штук
- Гранатовий соус - 125 мілілітрів
- Зелень - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Філе індички і зелень гарненько промийте.
Індичку поріжте невеликими шматочками і обсмажте на розігрітій сковороді в маслі.
На окремій сковороді обсмажте порізаний півкільцями цибулю.
Коли цибуля стане м'яким, додайте його до м'яса. Гасіть все на середньому вогні хвилин 20.
Порубати зелень, додайте її до індички, посоліть і поперчіть все за смаком. Влийте гранатовий соус.
Гасіть на повільному вогні, поки індичка не стане м'якою.
Готовуюіндичку в гранатовому соусі можете подавати з рисом або свіжими овочами, а можна і з картоплею. Смачного!