Баранина в гранатовому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як зробити баранину в гранатовому соусі. Страва - дуже святкове і красиве, думаю, ваші домашні гурмани будуть просто в захваті! Та й гостям не соромно запропонувати!
Я думаю, ви погодитеся з тим, що баранина в гранатовому соусі в домашніх умовах повинна бути приготовлена хоча б один раз. Ідеальний привід - це якесь свято, на який прийдуть дорогі гості. Я думаю, якщо вже гості дорогі, то витратитися на соус і гранат вже точно можна! Тому я розповім, як зробити баранину в гранатовому соусі, і сподіваюся, ви її приготуєте!
- Баранина - 500 грам (реберця)
- Гранатовий соус "наршараб" - 3 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Помідори - 2 штуки
- Масло оливкове - 6 Ст. Ложок (половина - в маринад, половина - для смаження)
- Спеції - За смаком
1. Підготуємо всі інгредієнти. З помідорів знімемо шкірку і подрібнити в пюре. Часник ріжемо пластинками, ребра поділяємо порційно.
2. Тепер змішаємо всі інгредієнти (3 ст.Л. Масла, соус, помідорне пюре, часник і спеції). Помістимо туди м'ясо і залишимо маринуватися на ніч в холодильнику.
3. Тепер прогреваем сковороду з 3 ст.Л. Масла, обсмажити наші реберця. Коли стануть рум'яними, виливаємо до них маринад, зменшуємо вогонь і тушкуємо під кришкою до готовності.
4. Подавати, посипавши свіжою зеленню і Гранатний зернятками! Смачного!