Рецепт Холодець з курки в мультиварці фото

Холодець з курки в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, Новий рік, Різдво
Холодець

Перед вами - простий рецепт приготування холодцю з курки в мультиварці. Готувати його таким чином зовсім нескладно, треба лише знати деякі правила. Холодець з курки порадує і вас, і гостей.

Як приготувати холодець з курки в мультиварці?

1. Курку промийте, викладіть в чашу мультиварки. Моркву і цибулю почистіть. Морква поріжте великими кружечками і разом з цілим цибулею додайте до курки.

2. Залийте курку 2, 5 літра води, але не перевищуйте максимальну позначку. Посоліть і ставте режим "гасіння" з 2 годину.

3. Після сигналу дістаньте курку з бульйону. Лук виберіть і викиньте. М'ясо відокремте від кісток, поріжте і викладіть в мисочки.

4. Часник пропустіть через прес і також додайте в мисочки. Туди ж закиньте по пару горошин чорного перцю.

5. Желатин висипте в маленьку мисочку і залийте невеликою кількістю теплої, але не гарячої води. Перемішайте. Він повинен розчинитися. Потім желатин додайте в бульйон, прогрейте, але не киплячі аргументів.

6. Залийте бульйоном курку в мисках, дайте охолонути, а потім відправте в холодильник на години 4.

Холодець з курки в мультиварці готовий!

Смачного!

  • Курка - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Желатин - 65 грам
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець горошком - 5 штук
  • Вода - 2, 5 L
  • Зелень - За смаком (петрушка)
Як приготувати холодець з курки в мультиварці?

1. Курку промийте, викладіть в чашу мультиварки. Моркву і цибулю почистіть. Морква поріжте великими кружечками і разом з цілим цибулею додайте до курки.

2. Залийте курку 2, 5 літра води, але не перевищуйте максимальну позначку. Посоліть і ставте режим "гасіння" з 2 годину.

3. Після сигналу дістаньте курку з бульйону. Лук виберіть і викиньте. М'ясо відокремте від кісток, поріжте і викладіть в мисочки.

4. Часник пропустіть через прес і також додайте в мисочки. Туди ж закиньте по пару горошин чорного перцю.

5. Желатин висипте в маленьку мисочку і залийте невеликою кількістю теплої, але не гарячої води. Перемішайте. Він повинен розчинитися. Потім желатин додайте в бульйон, прогрейте, але не киплячі аргументів.

6. Залийте бульйоном курку в мисках, дайте охолонути, а потім відправте в холодильник на години 4.

Холодець з курки в мультиварці готовий!

Смачного!

Схожі рецепти