Холодець з курки в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами - простий рецепт приготування холодцю з курки в мультиварці. Готувати його таким чином зовсім нескладно, треба лише знати деякі правила. Холодець з курки порадує і вас, і гостей.
Як приготувати холодець з курки в мультиварці?
1. Курку промийте, викладіть в чашу мультиварки. Моркву і цибулю почистіть. Морква поріжте великими кружечками і разом з цілим цибулею додайте до курки.
2. Залийте курку 2, 5 літра води, але не перевищуйте максимальну позначку. Посоліть і ставте режим "гасіння" з 2 годину.
3. Після сигналу дістаньте курку з бульйону. Лук виберіть і викиньте. М'ясо відокремте від кісток, поріжте і викладіть в мисочки.
4. Часник пропустіть через прес і також додайте в мисочки. Туди ж закиньте по пару горошин чорного перцю.
5. Желатин висипте в маленьку мисочку і залийте невеликою кількістю теплої, але не гарячої води. Перемішайте. Він повинен розчинитися. Потім желатин додайте в бульйон, прогрейте, але не киплячі аргументів.
6. Залийте бульйоном курку в мисках, дайте охолонути, а потім відправте в холодильник на години 4.
Холодець з курки в мультиварці готовий!
Смачного!
- Курка - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Желатин - 65 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний перець горошком - 5 штук
- Вода - 2, 5 L
- Зелень - За смаком (петрушка)
1. Курку промийте, викладіть в чашу мультиварки. Моркву і цибулю почистіть. Морква поріжте великими кружечками і разом з цілим цибулею додайте до курки.
2. Залийте курку 2, 5 літра води, але не перевищуйте максимальну позначку. Посоліть і ставте режим "гасіння" з 2 годину.
3. Після сигналу дістаньте курку з бульйону. Лук виберіть і викиньте. М'ясо відокремте від кісток, поріжте і викладіть в мисочки.
4. Часник пропустіть через прес і також додайте в мисочки. Туди ж закиньте по пару горошин чорного перцю.
5. Желатин висипте в маленьку мисочку і залийте невеликою кількістю теплої, але не гарячої води. Перемішайте. Він повинен розчинитися. Потім желатин додайте в бульйон, прогрейте, але не киплячі аргументів.
6. Залийте бульйоном курку в мисках, дайте охолонути, а потім відправте в холодильник на години 4.
Холодець з курки в мультиварці готовий!
Смачного!