Рецепт Холодець з баранини фото

Холодець з баранини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Баранина
Рецепти без шкоди
На обід , На святковий стіл , Новий рік , Різдво
Холодець
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Якщо вам до смаку баранина, то ви повинні вміти готувати з неї практично все! так, наприклад, я хоч і не є фанатом баранини, холодець з баранини в домашніх умовах зробила і не пошкодувала!

Опис приготування:

Такий рецепт приготування холодцю з баранини хороший тим, що завдяки жирності і специфіці такого продукту, як баранина, холодець застигає дуже швидко! Так що, якщо вам хочеться пригостити гостей чимось оригінальним, - раджу дізнатися, як приготувати холодець з баранини!

  • Бараняча нога - 1 штука
  • Субпродукти (копито) - 1 штука
  • Рулька - 1 штука
  • Сіль - 3 Ст. Ложки (з 18 літрів)
  • Цибуля - 2 штуки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Перець горошком - 10 штук
  • Часник - 7 зубчиків
холодець з баранини - фото крок 1
1. Всі м'ясні інгредієнти заливаємо водою у величезній каструлі, і ставимо на вогонь. Коли закипить - знімаємо піну, зменшимо вогонь до мінімуму і варимо 6 годин. Потім додамо всі спеції і приправи, і ще годину варимо.
холодець з баранини - фото крок 2
2. Дістаємо м'ясо, остудити. Жилки залишаємо. Шкуру з копита і рульки викидаємо. Ділимо м'ясо руками на невеликі шматочки. Особливим не дрібнити. І ножем різати не раджу. Розкладаємо м'ясо по формах.
холодець з баранини - фото крок 3
3. Часник подрібнюємо або перетираємо в супі. Бульйон охолоджуємо, процедим, і додамо в нього часник. Якщо хочете - можна і сіль з приправами додати. Заливаємо м'ясо в формочках.
холодець з баранини - фото крок 4
4. Залишимо в холодильнику до повного застигання. А потім перевертаємо форму і отримаємо такий гарний холодець!

Схожі рецепти