Холодець з баранини

Холодець з баранини
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 8 г. 0 хв.
Якщо вам до смаку баранина, то ви повинні вміти готувати з неї практично все! так, наприклад, я хоч і не є фанатом баранини, холодець з баранини в домашніх умовах зробила і не пошкодувала!

опис приготування:

Такий рецепт приготування холодцю з баранини хороший тим, що завдяки жирності і специфіці такого продукту, як баранина, холодець застигає дуже швидко! Так що, якщо вам хочеться пригостити гостей чимось оригінальним, — раджу дізнатися, як приготувати холодець з баранини!

  • бараняча нога— 1 штука
  • субпродукти (копито)  — 1 штука
  • Рулька— 1 штука
  • сіль— 3 Ст. ложки(з 18 літрів)
  • Цибуля— 2 штуки
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • Перець горошком— 10 штук
  • часник— 7 зубчиків
Холодець з баранини - фото крок 1 1. Всі м'ясні інгредієнти заливаємо водою у величезній каструлі, і ставимо на вогонь. коли закипить — знімаємо піну, зменшимо вогонь до мінімуму і варимо 6 годин. Потім додамо всі спеції і приправи, і ще годину варимо.

Холодець з баранини - фото крок 2 2. дістаємо м'ясо, остудити. жилки залишаємо. Шкуру з копита і рульки викидаємо. Ділимо м'ясо руками на невеликі шматочки. Особливим не дрібнити. І ножем різати не раджу. Розкладаємо м'ясо по формах.

Холодець з баранини - фото крок 3 3. Часник подрібнюємо або перетираємо в супі. бульйон охолоджуємо, процедим, і додамо в нього часник. Якщо хочете — можна і сіль з приправами додати. Заливаємо м'ясо в формочках.

Холодець з баранини - фото крок 4 4. Залишимо в холодильнику до повного застигання. А потім перевертаємо форму і отримаємо такий гарний холодець!

Схожі рецепти

Дієтичний холодець

Дієтичний холодець

Як приготувати дієтичний холодець в домашніх умовах? Звичайно ж потрібно використовувати куряче м'ясо і витратити трохи свого часу на варіння ароматного бульйону. Смачна закуска на свята! опис приготування: Приготуємо дієтичний холодець в домашніх умовах. Для цієї страви краще всього використо...

читати далі
Домашній холодець із яловичини і курки

Домашній холодець із яловичини і курки

Хочу показати вам, як можна приготувати домашній холодець із яловичини і курки, щоб він був прозорий і смачний. Він відмінно застигає, на свята то, що потрібно! дивимося! опис приготування: Голяшка яловича - це нижня частина ноги яловичої туші, містить кріплення і сухожилля. Найчастіше холодец...

читати далі
Холодець з баранячої голови

Холодець з баранячої голови

Дуже рекомендую всім любителям цієї традиційної закуски спробувати цей цікавий варіант, як приготувати холодець з баранячої голови. опис приготування: 1. Насамперед вимийте і очистіть голову і ніжки. Підготуйте велику ємність, викладіть туди м'ясні інгредієнти і залийте холодною водою. Залиште...

читати далі
Холодець з баранячих ніжок

Холодець з баранячих ніжок

Основою для цієї традиційної закуски можуть бути самі різні м'ясні делікатеси. В даному випадку хочу запропонувати вам варіант, як приготувати холодець з баранячих ніжок. опис приготування: 1. Насамперед підготуйте м'ясні складові — ніжки і м'якоть. Вимийте як слід і викладіть в глибоку кастру...

читати далі
Холодець з бульонкі яловичої

Холодець з бульонкі яловичої

Якщо хочете отримати прозорий холодець з бульонкі яловичої, то обов'язково зверніть увагу на цей рецепт. Такий холодець побалує навіть досвідченого м'ясоїда і любителя холодних закусок. опис приготування: Холодець кожен кухар готує по-різному. Якщо хочете отримати прозорий холодець з бульонкі ...

читати далі