Рецепт Холодцовие яйця фото

Холодцовие яйця
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Курячі гомілки
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Опис приготування:

Курку відварити в невеликій кількості води. Коли охолоне, звільнити від кісток, м'якоть нарізати невеликими шматочками, скласти в миску. В 1 склянці бульйону замочити желатин, дати набрякнути протягом 40 хв., потім розчинити при нагріванні, не доводячи до кипіння. Влити в решту бульйону. Бульйону всього треба склянки 3 (в залежності від того, який густоти хочете отримати заливне). У миску з куркою додати горіхи, майонез, поступово, розмішуючи, додавайте бульйон з желатином, роздавлений часник. Все перемішати, розлити в формочки (можна в чайні чашки), поставити охолоджувати. Коли застигне, перевернути формочки, викласти на блюдо - і стілець.


Кількість порцій: 6
  • Курка - 1 штука
  • Часточка часнику - 3 штуки
  • Грецькі горіхи - 1/2 склянки
  • Майонез - 1 Склянка
  • Желатин - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 3 щіпки
Курку відварити в невеликій кількості води. Коли охолоне, звільнити від кісток, м'якоть нарізати невеликими шматочками, скласти в миску. В 1 склянці бульйону замочити желатин, дати набрякнути протягом 40 хв., потім розчинити при нагріванні, не доводячи до кипіння. Влити в решту бульйону. Бульйону всього треба склянки 3 (в залежності від того, який густоти хочете отримати заливне). У миску з куркою додати горіхи, майонез, поступово, розмішуючи, додавайте бульйон з желатином, роздавлений часник. Все перемішати, розлити в формочки (можна в чайні чашки), поставити охолоджувати. Коли застигне, перевернути формочки, викласти на блюдо - і стілець.

Схожі рецепти