Рецепт Хліб «фітнес» фото

Хліб «фітнес»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно, Дріжджі
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На полуденок, На сніданок
Випічка, Хліб

Багато зараз прагнуть до здорового харчування і іноді, цілком свідомо, відмовляються від вживання хліба. Між іншим, хліб може бути цілком корисним, якщо це "правильний" хліб.

Якщо ви цікавитеся правильним харчуванням і стежте за своєю фігурою, то цей рецепт хліба точно для вас. Він збагачений масою корисних інгредієнтів і не завдасть шкоди вашій фігурі. Рецепт простий, дивіться покрокові рекомендації і готуйте на здоров'я! З такої кількості продуктів виходить хліб вагою 425 грам.

  • Вода - 150 мілілітрів
  • Пшенична стартер - 50 грам (у мене "левіт Мадре", якщо не впевнені в силі закваски, можна додати ще 2 грама дріжджів)
  • Морква - 1 штука
  • Висівки житні - 2 Ст. Ложки(1 ст. Ложка - в тісто, 1 ст. Ложка - для формування хліба)
  • Насіння льону - 1 Чайна ложка
  • Гарбузове насіння - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Житнє борошно - 50 грам(30 грам - в тісто, 20 грам - для формування хліба)
  • Пшеничне борошно - 100 грам (вищий сорт)
  • Пшеничне борошно - 50 грам(2 сорт)
  • Геркулес - 1 Ст. Ложка
хліб
У ємність для замішування тіста влийте воду, додайте сіль, цукор, zakvasku. Якщо не впевнені в силі закваски, додайте 2 грама дріжджів, все розмішайте.
хліб
Додайте терту моркву і гарбузове насіння.
хліб
Всипте три види борошна.
хліб
У процесі вистоювання зробіть три обминання методом "розтягнути і скласти" з періодичністю в 1 час.
хліб
Розтягніть тісто в пласт і сформуйте хліб, його можна випікати і в формі. Дайте хлібу расстойку 1 час, після чого зробіть надрізи і відправляйте в розігріту до 220-240 градусів духовку. Випікайте при високій температурі 10 хвилин, після чого скиньте температуру до 180 градусів і випікайте ще 40-45 хвилин.
хліб

Схожі рецепти