Хе з минтаю
(покроковий рецепт з фото)
Хе з минтаю - дуже смачне і досить низькокалорійне блюдо. Подавати таку закуску можна на будь-яке свято, її точно оцінять всі гості по достоїнству.
Для приготування цієї страви особливу увагу звертайте при виборі риби. Вона обов'язково повинна бути без стороннього запаху, жовтих плям, вм'ятин. Саме від свіжої риби повністю залежить смак готового блюда.
- Минтай - 0, 5 штуки
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Морква - 1 штука
- Часник - 1 часточка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Приправа - 1 Чайна ложка (для моркви по-корейськи)
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Оцет 9% - 1-2 Ст. Ложок
Підготуйте інгредієнти.
Очистіть рибу і наріжте готове філе шматочками.
Викладіть рибу в миску.
Додайте цибулю нарізану півкільцями.
Потім додайте моркву, яку натріть на тертці для моркви по-корейськи. Додайте сіль, приправу.
Влийте соєвий соус.
Влийте оцет.
Пропустіть часник через прес.
Нагрійте майже до кипіння рослинне масло, влийте його до попередніх інгредієнтів. Все добре перемішайте. Залиште хе з минтая на 3-5 годин.
Ось таке блюдо вийшло! Смачного!