Хе з минтаю
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 5 хв.
Хе з минтаю - дуже смачне і досить низькокалорійне блюдо. Подавати таку закуску можна на будь-яке свято, її точно оцінять всі гості по достоїнству.
Опис приготування:
Для приготування цієї страви особливу увагу звертайте при виборі риби. Вона обов'язково повинна бути без стороннього запаху, жовтих плям, вм'ятин. Саме від свіжої риби повністю залежить смак готового блюда.
- Минтай - 0, 5 штуки
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Морква - 1 штука
- Часник - 1 часточка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Приправа - 1 Чайна ложка (для моркви по-корейськи)
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Оцет 9% - 1-2 Ст. Ложок
Підготуйте інгредієнти.
Очистіть рибу і наріжте готове філе шматочками.
Викладіть рибу в миску.
Додайте цибулю нарізану півкільцями.
Потім додайте моркву, яку натріть на тертці для моркви по-корейськи. Додайте сіль, приправу.
Влийте соєвий соус.
Влийте оцет.
Пропустіть часник через прес.
Нагрійте майже до кипіння рослинне масло, влийте його до попередніх інгредієнтів. Все добре перемішайте. Залиште хе з минтая на 3-5 годин.
Ось таке блюдо вийшло! Смачного!