Рецепт Гуляш по-домашньому з яловичини фото

Гуляш по-домашньому з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Чеська кухня
М'ясо , Яловичина
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Гуляш цей соковитий і ніжний, з м'ясним тягучим соусом, прекрасно поєднується з будь-яким гарніром. Готується такий гуляш дуже-дуже просто і з найдоступніших продуктів. Заходьте і знайомтесь з рецептом!

Опис приготування:

По бажанню, в це блюдо цілком можна додати якісь травички-приправки. Все інше тут дуже збалансовано. Адже найкраще завжди просто!

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Бульйон - 2 склянки
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Олія соняшникова - 50 мілілітрів
гуляш по-домашньому з яловичини - фото крок 1
1. М'ясо порізати на невеликі шматочки.
гуляш по-домашньому з яловичини - фото крок 2
2. Обсмажте трохи на сковороді з додаванням олії.
гуляш по-домашньому з яловичини - фото крок 3
3. Моркву наріжте соломкою, цибуля -полукольцамі, часник - довільно.
гуляш по-домашньому з яловичини - фото крок 4
4. Додайте до м'яса і тушкуйте до м'якості овочів.
гуляш по-домашньому з яловичини - фото крок 5
5. Додайте томатну пасту, розбавлену бульйоном. Додати сіль, поперчіть і тушкуйте близько години.
гуляш по-домашньому з яловичини - фото крок 6
6. Борошно обсмажити на сковороді. Додайте в сковороду, перемішайте і зніміть з вогню.
гуляш по-домашньому з яловичини - фото крок 7
7. Смачного!

Схожі рецепти