Гуляш по-домашньому з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Гуляш цей соковитий і ніжний, з м'ясним тягучим соусом, прекрасно поєднується з будь-яким гарніром. Готується такий гуляш дуже-дуже просто і з найдоступніших продуктів. Заходьте і знайомтесь з рецептом!
По бажанню, в це блюдо цілком можна додати якісь травички-приправки. Все інше тут дуже збалансовано. Адже найкраще завжди просто!
- Яловичина - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Бульйон - 2 склянки
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
- Лавровий лист - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Олія соняшникова - 50 мілілітрів
1. М'ясо порізати на невеликі шматочки.
2. Обсмажте трохи на сковороді з додаванням олії.
3. Моркву наріжте соломкою, цибуля -полукольцамі, часник - довільно.
4. Додайте до м'яса і тушкуйте до м'якості овочів.
5. Додайте томатну пасту, розбавлену бульйоном. Додати сіль, поперчіть і тушкуйте близько години.
6. Борошно обсмажити на сковороді. Додайте в сковороду, перемішайте і зніміть з вогню.
7. Смачного!