Грінки на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Прості в приготуванні грінки на сковороді я готую майже щоранку. Смачний і ситний сніданок.
Грінки на сковороді виходять м'якими і дуже смачними. З ними прекрасно поєднуються сир і ковбаска. Можна зробити бутербродів на сніданок. Краще довго їх не обсмажувати, інакше вони почнуть сохнути. Я люблю, щоб грінки на сковороді виходили м'якими. Смачного.
- Молоко - 100 мілілітрів
- Яйце - 1-2 штук
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Рослинна олія - За смаком (для смаження.)
- Білий хліб - 4-5 скибочок
Підготуйте інгредієнти.
Збийте яйця з молоком. Додати сіль.
Умочіть скибочки хліба з двох сторін в яєчно-молочну масу.
Обсмажуйте грінки на сковороді, на розігрітій олії з обох боків до золотистої скоринки.