Грінки бородінські
(покроковий рецепт з фото)
Грінки бородінські відмінно підходять до пива. Якщо ваш чоловік запросив друзів, приготуйте їм грінки бородінські з часником!
Раджу готові грінки бородінські викласти спочатку на паперову серветку, тоді зайве рослинне масло і утворився від нього жир вбереться в серветку і грінки будуть сухі і хрусткі. Раджу так само налити в сковороду більше рослинної олії, щоб часник дав багато соку і просяк масло своїм смаком. Приємного вам апетиту.
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Рослинна олія - За смаком (для смаження.)
- Хліб бородинський - 4-5 скибочок
Наріжте хліб бородинський соломкою. І часник шматочками.
На рослинному маслі спочатку обсмажте часник.
Потім дістаньте часник і на тому ж олії, яке вже змішалося з соком часнику, обсмажте хліб.