Грінки без молока
(покроковий рецепт з фото)
Грінки - це швидкий спосіб перекусити, смачний сніданок і навіть полуденок. Можна зробити звичайні, тільки з хліба або з добавками (солодкі або солоні). Розповім, як приготувати грінки без молока.
Французькі тости готують з молоком, але якщо ви не вживаєте молоко, то можна обійтися і без нього. Грінки подають гарячими з шматочком вершкового масла, але їх можна їсти і остиглими. До грінками можна подати мед, варення, джем, а також томатний або будь-який інший соуси, сир та інше.
- Яйце - 1 штука
- Вода - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 1 щіпка
- Ваніль - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
- Кнопка - 3 скибочки
1
У миску вбийте куряче яйце, додайте воду (з 1 яйце потрібно 3 столові ложки) і добре перемішайте.
2
За смаком додайте цукор, ваніль (будь-які інші спеції), ще раз перемішайте все.
3
Хліб використовуйте вчорашній, наріжте його скибочками і умочіть в заливку з двох сторін.
4
Сковороду гарненько розігрійте з соняшниковою олією, викладіть на розпечену поверхню скибочки і обсмажуйте з двох сторін до рум'яної скоринки.
5
Зніміть грінки зі сковороди і викладіть на тарілку, подавайте до столу гарячими.