Грибний суп з фунчозой
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачне і просте в приготуванні перша страва. Відмінне різноманітність повсякденного меню. Беріть на замітку!
Приготувати грибний суп з фунчозой можна на будь-якому м'ясному бульйоні, а в пісні дні сміливо замінюйте бульйон на воду. Суп ароматний, наваристий і дуже смачний! Беріть на замітку!
- Funčoza - 70 грам
- Гриби - 200 грам (у мене лісові)
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- М'ясний бульйон - 2, 5 L (можна взяти воду)
Підготуйте всі інгредієнти.
Цибуля наріжте невеликими кубиками. Моркву натріть на крупній тертці.
Обсмажте овочі на рослинному маслі до м'якості і додайте гриби. У мене лісові гриби, попередньо відварені, але ви можете взяти будь-які інші.
Обсмажте все разом протягом 5 хвилин. Потім додайте соєвий соус і подрібнений ножем часник.
Готуйте все разом ще пару хвилин, після чого зніміть сковороду з вогню.
Картопля наріжте невеликими кубиками.
Фунчозу обдайте окропом і промийте під холодною водою, після чого наріжте кухонними ножицями для зручності поїдання.
У каструлю налийте проціджений м'ясний бульйон (можна замінити в пісні дні на воду).
Додайте вміст сковороди і картопля. Посоліть за смаком і варіть на помірному вогні близько 20 хвилин або до готовності картоплі.
В самому кінці додайте фунчозу і проваріть все разом ще близько 2 хвилин. Готового супу дайте настоятися і подавайте до столу.
Смачного!